REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Gigi Becali nu mai este proprietarul palatului de la Piața Victoriei

Gigi Becali nu mai este proprietarul palatului de la Piața Victoriei

Valentina CAMARA 27 decembrie 2022 | 00:00 849

Gigi Becali este unul dintre cei mai înstăriți oameni publici de la noi, pentru el banii nefiind niciodată o problemă, motiv pentru care de multe ori ajută pe oricine îi cere ajutorul.

Gigi Becali

Însă, pe lângă multele afaceri, case și mașini care-i aparțin, Gigi Becali este cunoscut ca fiind și proprietarul palatului de la Piața Victoriei, cel mai scump imobil al său.

Gigi Becali le-a dat fiicelor palatul

De-a lungul timpului, patronul FCSB a folosit palatul pe post de sediu administrativ, pentru susținerea conferințelor de presă. Acum, însă, nu mai figurează în acte ca fiind proprietarul celebrului imobil.

Și asta pentru că, după cum chiar el a confirmat acest lucru la un post de televiziune, locuința le-a dat-o celor trei fiice pe care le are.

Așa cum le-a promis, latifundiarul din Pipera s-a ținut de cuvânt și le-a făcut pe Cristina, Teodora și Alexandra proprietarele palatului din centrul Bucureștiului. „Ăsta (n.r. – palatul) e deja pe numele fetelor, palatul ăsta.

Am lăsat palatul ăsta, pe lângă toate… Le-am zis la fete: ‘vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri’”, a dezvăluit Gigi Becali, la un post de televiziune.

Latifundiarul a devenit proprietarul imobilului în 2006

Povestea palatului pe care Gigi Becali îl deține încă din 2006 este una la fel de surprinzătoare ca această veste.

Atunci, clădirea se vindea cu 13 milioane de dolari, însă patronul clubului de fotbal a reușit să o achiziționeze la doar șapte milioane, asta după o discuție și o întâlnire demne de a fi puse în scenă.

Clădirea construită în 1920 a ajuns în posesia lui Becali după ce acestuia i s-a insuflat ideea că având un asemenea statut, de om celebru și bogat, merită o locuință specială, cum nu mai are nimeni.

Astfel că, după o vizită la palat, Becali nu a mai stat pe gânduri și a pus mâna pe telefon pentru a avea o discuție cu proprietarul de la acea vreme.

De atât a fost nevoie ca afaceristul să scoată din buzunar șapte milioane de dolari și să devină noul proprietar al imobilului de lux.

Doar că până la semnarea actelor de proprietate, Gigi Becali a mai fost nevoit să treacă printr-un hop, reușind în stilul caracteristic, dar și prin oamenii pe care-i cunoștea să nu piardă pe apa sâmbetei milioanele de dolari.

„Când am cumpărat palatul ăsta mi-a spus unul, George Gaiţă, cică: ‘bă, Gigi, tu trebuie să ai o casă care nu o are nimeni, cea mai tare casă din România’.

Bine, măi, hai să o văd. Şi am venit aici. Şi eu când am intrat aici (n.r. în palat), zic, cât vrea, mă? Şi el zice: bă, e unul, Cuptor, care cere 13 milioane de dolari, dar el, în mod normal, face 7 milioane de dolari. Şi o vinde, proprietarul e în America. Am venit, am văzut.

În ziua aia am dat telefon, el era prin concediu. L-am găsit, am vorbit eu cu omul. Şi el a zis aşa: ‘domnule, trebuie să vin în ţară’. Am pe cineva care semnează. Am acolo pe cineva care să semneze, dar zice: ‘trebuie să primesc banii în bancă’.

Zic, dă-mi un număr de cont din America, îţi trimit eu banii în America şi după aia semnează avocatul. Dar el zice: ‘ai încredere în mine?’.

Păi m-am interesat de dumneata, n-ai cum să fii escroc. I-am dat banii, 7 milioane de dolari, banii în bancă şi trebuia să vină să semneze avocatul.

Avocatul, când să vină să semneze, nu vrea să semneze. I-am dat telefon. El: ‘cum, domnule, i-am dat ordin să vină să semneze’. I-am dat telefon avocatului, zice: ‘nu semnez, domnule Becali, că mi-e frică de Cuptor’. Cum aşa?

‘Păi mi-a zis că, dacă semnez, mă împuşcă’. Şi i-am zis: ‘bine, vino să semnezi şi să văd dacă te împuşcă’. M-am dus direct la Cuptor la birou şi i-am zis ‘Am venit să te împuşc. Ca să te împuşc eu pe tine ca să nu îl mai împuşti tu pe ăsta că nu îmi semnează mie. Eşti atât de şmecher şi mafiot încât împuşti? Eşti tu mai puternic decât mine? Păi te împuşc eu pe tine’.

Şi mi-a zis: ‘Ho, mă, nebunule, du-te şi semnează!’. Eu îl cunoşteam pe Cuptor şi mi-am permis glumele astea. După m-am dus acolo şi mi-a semnat”, a mai povestit Gigi Becali, pentru sursa citată, potrivit wowbiz.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nebunatic-----da, da daca am stii si noi muritorii sursa prosperitatii lui !!!!!
0
0
Un nebunatic nea Gigi ăsta!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016