REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Pe stadion trebuie fotbal, nu sataniști cu muzica“

Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Pe stadion trebuie fotbal, nu sataniști cu muzica“

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 793

Finanțatorul FCSB a pus ținta și pe evenimentele culturale din România. Gigi Becali a lansat acuze grave la adresa festivalului Untold și vrea să facă un proiect de lege prin care să interzică concertele pe stadioane.

Gigi Becali vrea sa desfiinteze festivalul Untold: „Pe stadion trebuie fotbal, nu satanisti cu muzica“Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a lansat acuzații grave la adresa festivalului Untold și susține că aici se consumă droguri de mare risc.

Afirmațiile sale au fost făcute chiar după meciul cu Maccabi, din preliminariile Ligii Campionilor, care s-a terminat cu un egal, scor 1-1. Gigi Becali a fost foarte nemulțumit de faptul că nu au putut fi prezenți mai mult de 27.000 de fani, întrucât Național Arena este indisponibilă în această perioadă, pentru diverse concerte și evenimente.

Finanțatorul FCSB a pus ochii pe Untold

Indignat de faptul că trebuie să dispute meciurile din această perioadă pe o arenă mai mică, din cauză că pe stadioanele mari din țară sunt programate concerte sau festivaluri, finanțatorul FCSB a făcut câteva declarații halucinante. Acesta a vorbit în principal despre festivalul Untold, chiar dacă acesta este organizat la Cluj, nu în Capitală.

„Am să mă ocup eu să nu mai fie Untold! Pe stadion trebuie fotbal, nu sataniști și nebuni cu muzica. Jucăm fotbal sau cocaină și hașis, marijuana și heroină? Ăștia nu mai pot fi opriți, nu vedeți că intră cu drogul în nas direct pe scenă? Ei spun că așa îi învață Europa, că acolo sunt lăsați, că e normal. Eu nu acuz Europa, doar sataniștii nebuni și drogați. Dar așa e, voi sunteți contra normalității.

Eu nu spun să nu fim cu Europa, dar să nu ascultăm toate legile lor. Eu vreau să joc fotbal pe stadioane”, au fost declarațiile lui Gigi Becali, pentru Digisport, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe stadion doar festivaluri de muls oaia. Si dansatoare de la Melody.
0
0
O avea si el pacatele lui , dar aici are dreptate. Cu privire la droguri. Au devenit ceva de necontrolat si foarte periculos.
0
0
Adevărat că dom' Jiji a furat de a rupt poporul r*mân la revoluție în timp ce mulți mureau împușcați pe străzi?E adevărat că el a făcut pușcărie pentru mafiotisme,șmecherii,mânării?E adevărat că el nu prea vorbește cursiv și că debitează multe tâmpenii?
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436