REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
20.4° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Gimnasta Ana Maria Bărbosu, apariție discretă la Costinești în acest weekend

Gimnasta Ana Maria Bărbosu, apariție discretă la Costinești în acest weekend

Mariana MURAT 20 august 2024 | 00:00 342

Ana Maria Bărbosu (18 ani), câștigătoarea medaliei de bronz în finala de la sol, de la Jocurile Olimpice 2024, a ajuns pe litoral. După ce a intrat în posesia medaliei olimpice, sportiva și-a programat un concediu de aproximativ două săptămâni, iar în momentul de față se află la Costinești alături de prieteni și apropiați. 

Gimnasta Ana Maria Barbosu, aparitie discreta la Costinesti in acest weekendAna Maria Bărbosu în concediu la Costinești 

Cu toate că minivacanța de Sf. Maria a luat sfârșit, Ana Maria Bărbosu a ales să aibă un moment de relaxare chiar în județul Constanța, după ce a intrat în posesia medaliei de bronz. Chiar dacă sportiva este un nume important în rândul olimpicilor de peste hotare cât și în țară, aceasta a ales cu discreție să-și servească masa într-o locație discretă din buricul Costineștiului, la un punct gastronomic local, „ Rândunica De Mare”. De asemenea, Ana Maria Bărbosu nu are aspirații de vedetă, așadar conform informațiilor noastre, aceasta a preferat în detrimentul hotelurilor de lux, să se cazeze la o cunoștință din Costinești. Așa cum știm cu toții, sportiva noastră a fost ”furată” la Jocurile Olimpice în detrimentul gimnastei Jordan Chiles, scandal care a stârnit mii de controverse.

Reamintim că Ana a obținut bronzul la sol, asta după ce cazul său a ajuns în fața justiției. Anterior, medalia îi fusese atribuită lui Jordan Chiles, după ce antrenoarea sportivei din SUA a depus contestație la masa arbitrilor. Acceptată de aceștia, calea de atac a fost considerată neregulamentară de către TAS, care a dat dispoziție să se revină la clasamentul inițial, pentru că s-a depășit termenul de depunere cu 4 secunde. Revenind, sportiva și-a luat câteva momente de respiro și a  decis să se liniștească pe litoral, la Costinești.  „ Perioada de la Focșani a fost una foarte agitată, foarte multe cereri de interviuri, declarații, nu pot spune că a fost chiar o vacanță, dar dacă a dus la acest eveniment sunt recunoscătoare pentru tot și o să intru în vacanță.”,a spus gimnasta.

Are mașină, n-are carnet!

Aceasta a mai dezvăluit că, imediat după ce se întoarce de la mare, va urma cursurile unei școli de șoferi și, ulterior, va da de permis, pentru a putea conduce mașina pe care a primit-o de la Ion Țiriac. „ Acordarea medaliei a fost un moment special, este un vis împlinit și sunt foarte recunoscătoare.  Nu am carnet, dar imediat ce ajung acasă de la mare mă voi apuca de școala de șoferi.”, a declarat Ana Maria Bărbosu. 

Ana Maria Bărbosu a primit un autoturism Hyundai Ioniq 5, cu cu un preț de pornire de 52.500 euro, personalizat cu proba și disciplina la care a obținut medalia. În plus, numerele de înmatriculare a mașinii a inclus și numele sportivei, iar bara față a fost decorată cu un mozaic olimpic. 

Gimnasta Ana Maria Barbosu, aparitie discreta la Costinesti in acest weekendMașina pe care a primit-o Ana Maria Bărbosu la Țiriac Collection, Otopeni

Suntem aici să plătim tributul și să arătăm respectul nostru acestor sportivi care ne-au oferit o rază de soare la Paris. Sperăm că, încet, ne vom recâștiga locul pe care l-am avut în sport.”, a declarat Ion Țiriac în cadrul ceremoniei. 

Gimnasta Ana Maria Barbosu, aparitie discreta la Costinesti in acest weekendAna Maria Bărbosu și Ion Țiriac 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212