REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Gina Pistol, enervată la culme în mediul online

Gina Pistol, enervată la culme în mediul online

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 00:00 534

Gina Pistol nu a stat cu mâinile în sân după ce a descoperit că este victima unor escroci. Enervată de situație, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a reacționat în mediul online și a subliniat că imaginea i-a fost folosită fără acordul ei de către un anumit brand. Totodată, vedeta a atras atenția asupra faptului că șarlatanii au apelat la Photoshop pentru a altera fotografia.

Gina Pistol a tras un semnal de alarmă și și-a pus în temă fanii în privința unui brand care își promovează produsele cu ajutorul imaginii ei, deși nu au acordul prezentatoarei de la Chefi la cuțite. Îndrăgita vedetă a cerut explicații și s-a arătat enervată de întreaga situație în cadrul unui InstaStory.

Gina Pistol, enervată după ce i s-a folosit imaginea fără acordul ei

Prezentatoarei i-a fost adus în atenție produsul și imaginea modificată în Photoshop pentru a părea că ea chiar ține în mână o cutie cu respectivele pilule. Astfel, pentru cei care nu și-au dat seama că e un fals, Gina a transmis clar și răspicat că nu și-a dat acordul pentru a i se folosi imaginea de către respectivul brand.

Totodată, vedeta s-a arătat șocată de situație și s-a adresat reprezentanților brandului care au apelat la o astfel de escrocherie.

 „Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele / imaginea fără acordul meu. Plus că această poză este făcută în photoshop. Wtf?!!”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

În situația Ginei Pistol se află multe vedete apreciate din România. Chiar și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a fost victima unor astfel de șarlatani care s-au folosit de imaginea ei pentru a-și convinge potențialii clienți că produsul lor este eficient, fiind ”promovat” de un specialist de încredere, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677