REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley: „A fost odată ca niciodată”

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley: „A fost odată ca niciodată”

Ana Maria LIPAN 27 mai 2023 | 19:49 1643

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley. După cununiile care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov. Cei doi miri își așteaptă invitații la restaurant, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie, scrie romaniatv.net. 

Gina Pistol, primul mesaj dupa ce s-a casatorit cu Smiley: „A fost odata ca niciodata”

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley

Recent, fosta prezentatoare de la Antena 1 a postat pe rețelele sociale imagini cu locația de vis unde are loc petrecerea de nuntă, dar şi un mesaj emoționant, fiind primul în calitate de soția lui Smiley.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povesti, plin de lumina, copaci, flori albe si mere verzi, de oameni dragi, multi si buni si de multa veselie. Aici EU si TU sărbătorim ca am devenit NOI. Te iubesc, Smiley!”, este mesajul scris de Gina Pistol, pe Facebook.

Ce promisiune şi-au făcut cei doi

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem.

Gina Pistol, primul mesaj dupa ce s-a casatorit cu Smiley: „A fost odata ca niciodata”

E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

„DA- ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine dreq se imbirliga cu traseista aia?in citeva luni divorteaza.smiley,esti cam fraier.
2
1
,Este o dată ca never,nu ,,a fost".
0
0
merg pe mare si nici o urma nu lasa.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768