REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
19.8° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Ginerele lui Gigi Becali, condamnat după ce a fost prins băut la volan

Ginerele lui Gigi Becali, condamnat după ce a fost prins băut la volan

A.C. 19 noiembrie 2023 | 00:00 4120

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a fost prins, în martie 2021, conducând un vehicul “sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Cunoscut drept „Prințișorul din Dobroiești”, Mincu duce, de câteva luni, o luptă grea în instanță și, recent, a primit o primă lovitură sub centură. Ginerele lui Gigi Becali, condamnat dupa ce a fost prins baut la volanMihai Theodor Mincu și Gigi Becali

S-a ales cu, probabil, cea mai mare amendă primită vreodată în România. La fel ca socrul său, Mihai Theodor Mincu a devenit un obișnuit al instanțelor de judecată. Ginerele lui Gigi Becali a fost prins, în urmă cu doi ani și jumătate, conducând un vehicul sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive și s-a ales cu dosar penal. Acesta a ajuns la Parchet, iar acum procesul este în plină desfășurare în instanță, unde s-a și pronunțat o condamnare în acest caz. Soțul Teodorei are mari emoții, mai ales că este persoană publică, iar cazul său a fost intens mediatizat.

„Condamnă pe inculpatul MINCU MIHAI THEODOR, …, la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 45.000 lei pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, suma reprezentând echivalentul a 150 zile-amendă, cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 300 de lei (faptă săvârşită la data de 23.05.2021)”, au stabilit magistrații.

Ce spune ginerele lui Gigi Becali despre fapta pentru care a fost condamnat

Mihai Thedor Mincu a primit astfel o amendă colosală pentru fapta pentru care este judecat. Decizia nu este definitivă, iar ginerele lui Gigi Becali a făcut apel, dar încă nu a primit termen la Tribunal. Dacă instanța i-l va respinge, atunci va trebui să scoată din buzunar 9.000 de euro. El nu s-a ferit însă să-și recunoască greșeala, într-un interviu acordat pentru cancan.ro

“Am băut vreo două sticle de vin, în Herăstrău. Pe drum, am fost oprit de Poliție și mi s-a găsit o alcoolemie de 1.6. Așa că mi s-a făcut dosar. Nu sunt pericol public, dovadă că și acum conduc. Exclud să cred că pot ajunge la închisoare. Repet, am făcut o greșeală, mi-o asum”, a spus acesta.

Fiica și ginerele finanțatorului FCSB investesc 40 de milioane de euro într-un cartier rezidențial

Mihai Theodor Mincu este căsătorit cu Teodora Becali, fiica finanțatorului FCSB. Cei doi au primit ca dar de nuntă un teren de trei hectare, pe malul lacului Pipera, pe care au început construcția unui ansamblu rezidențial cu 700 de apartamente și 50 de case. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurat exclusiv din capitalul propriu, potrivit declarațiilor lui Mincu. Tot în 2021, Teodora Becali a vândut un teren de două hectare, tot în Pipera, pentru care a încasat 4,6 milioane de euro, conform gândul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este CORUPTIA! Statul aplica legea cu 2 masuri! Dar daca facea un accident cu mortaciuni!? Golanie ! Imbecili , inculti si plini de obraznicie, curaj dat de banii pe care ii au! Bani nemunciti, castigati usor si pe care ii pot da usor ca MITA! Romanica!
4
3
Mă intorc în țară ! Sa ma pis pe saramura voastra de peşti ca becali şi beinuri şi alte spurcăciuni
3
3
Bani de un spritz pentru ei! Din pacate se incurajeaza consumul de alcool pentru cine are bani, cu asa pedepse. Imaginati-va daca facea vreun accident soldat cu victime.
6
3
le mai place zerul!
6
3
golanii tot golani. in loc sa fie exemplu public......
7
2
I a pus off.ul la inima lu nea Gigi....cioropinezul asta slobozit....s a incuscrit cu ciworile becali
9
3
1,6/1000 alcoolemie, stare de ebrietate, permisul anulat (declari nonșalant că ai consumat doua sticle cu vin....),ai tupeu sa faci recurs????Doamne ferește, tupeu sau inconștiență???
20
1

REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699