REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Ginerele lui Nicușor Constantinescu, ȚÎru Vlad Edward Flavius, își ridică un imobil cu 3 etaje în zona Clubului IDU

Ginerele lui Nicușor Constantinescu, ȚÎru Vlad Edward Flavius, își ridică un imobil cu 3 etaje în zona Clubului IDU

Replica API 26 iulie 2022 | 00:00 5254

Smaranda și Vlad Țîru, fiica și ginerele fostului Președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, își ridica mai multe imobile în stațiunea Mamaia. În acest sens, au depus la Agenția pentru Proiecția Mediului un memoriu de prezentare pentru construirea unui imobil de locuințe cu regimul de înălțime P+3E, realizat din 5 scări, cu spații tehnice și parcări la nivelul subsolului.

Smaranda și Vlad Edward Flaviu Țîru

Vlad Edward Flaviu Țîru, ginerele fostului Președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu, a depus recent la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare ce prevede construirea unui imobil cu 3 etahe. Amplasamentul analizat este situat în intravilanul orașului Constanța, stațiunea Mamaia, zona club Tenis Idu, în vecinătatea malului estic al Lacului Siutghiol.

Terenul are suprafata de 8644 mp din acte si 8645 mp din masuratori si este identificat cu numar cadastral 216442 și este proprietatea sotilor Țîru Vlad Edward Flavius si Țîru Maria Smaranda, conform act notarial nr.3725/08.12.2021. Pe amplasamentul analizat se propune edificarea unui imobil de locuințe colective realizat din 5 scări, cu spații tehnice și parcări la nivelul subsolului.

Perioada de implementare propusă este de 24 de luni de la anunțul de începere a lucrărilor, după emiterea Autorizației de Construire. În Certificatul de urbanism nr. 89/20.01.2022 (anexa 3), eliberat de Primăria municipiului Constanta, a fost înscrisă folosirea actuală a terenului ca fiind teren liber, conform Anexa nr.1 la Partea I CF 216442/2021.

Pe amplasamentul analizat se propune realizarea unui imobil de locuințe colective ce va avea în componență 5 scări. În cadrul imobilului se vor amenaja 90 garsoniere, 127 apartamente cu 2 camere și 3 apartamente cu 3 camere, rezultând astfel un numar de 220 unități locative.

Fiica lui Nicușor Constantinescu surprinsă pe plaja Modern!

Smaranda, fiica lui Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța,a fost surprinsa la festivalul Neversea. Surprinzător, de această dată, răsfățata blondină nu a epatat. A petrecut pe „stil vechi”, alături de amici, cu sucuri, covrigei și… peștișori. Mai multe detalii puteți citi AICI!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vei sta si tu nu mult dar bine cat de curand
0
0
toti frustratii s-au adunat aici in sectiunea de comentarii, nea nicu a facut foarte mult bine pentru lumea din judet, nu mai judecati aiurea dupa ce va dicteaza presa si asa zisa justitie
2
0
codrule, ciocul mic!
0
0
Pe Nicusor la infumdat labilul psihic Carsium. Moldovanu A parat tot la procuror. Acu e la aeroport la kogalniceanu.
0
0
oare cum pemiteti voi, ziaristii lui peste, un astfel de limbaj pe pagina voastra ? asta va caracterizeaza ? de ce nu stergeti mizeriile astea triviale ?
0
0
sa ii bag muieeee lu tactu si tie Smarando
0
0
e ok, noi am facut banii, progeniturile noastre va vor conduce mai departe progeniturile voastre sarace. asa e in trendis, nu schimbam nimic, inca 50 de ani cu noi. sclaviti pt noi fraierilor
0
0
Ba, daca e asa de smecher sio duce atat de bine la parnaie,sa stea acolo mult si bine
0
0
Nu este chiar asa ! Gurile rele dintre caralii spun ca Nicusor s-a maritat in penitenciar ... e unul care-i face zilnic proceduri la colon ! O fi adevarat ?!?
1
0
Da si le rupe pwla astia la poarta alba nicusor e director acolo stau drepti in fatza lui
1
0
La cit a furat Nicusor au de unde sa construiasca.
2
0
Vlad, ai grija cu construitul. Ca si socrul tau, Nicusor ala mic, a construit de-a lungul vietii si, in final, a ajuns la Poarta Alba
2
0
La cat a furat Umflatu
0
0
tot ce au furat porcusor este pe numele lui Husein Ozghen si plozii lui, serviciile secrete din Romania stiu asta, dar cum burghezia locala trebuie protejata pentru a exista si capital autohton se inchide ochii, plus de asta Husein Ozghen platestete ca sa nu fie deranjat, ca are de unde, zilnic schimba valuta la n***u cu sirienii din Bucuresti, nici nu va puteti imagina cat de mult castiga din afacerile astea subterane
1
0
Nu-i intreaba nimeni de unde au terenul?
0
0
Ba ba ba. Stati putin de unde plm au scos banii de teren in mamaia? Chiar nu mai are niciun efect sechestrul pus pe bunurile suinei?! Wtf!? La cat a ciordit osanza de niku, ar trebui sa aiba sechestre toate rudele si afinii pana la gradul 7 inclusiv
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513