REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.3° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.3° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Gino Iorgulescu, dezvăluiri șocante în cazul fiului său Mario

Gino Iorgulescu, dezvăluiri șocante în cazul fiului său Mario

Victor ROTARU 5 noiembrie 2023 | 14:00 3556

Gino Iorgulescu, președintele LPF și tatăl lui Mario Iorgulescu, tânărul condamnat recent la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, a emis un amplu comunicat.

Gino Iorgulescu, dezvaluiri socante in cazul fiului sau MarioGino Iorgulescu

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal acuză că ”ura” față de el a dus la apariția ”cazului Mario Iorgulescu” și susține că un apropiat al victimei fiului său a venit la spital imediat după accidentul din 2019 și i-a cerut trei milioane de euro.

”Într-adevăr, în 8 septembrie 2019, fiul meu a fost implicat în nefericitul accident din care o persoană și-a pierdut viața. Fără ca vreun moment să intenționez diminuarea dramei părinților victimei, înțelegând durerea încercată de aceștia pentru că și noi am riscat să ne pierdem copilul, totuși trebuie să fac unele precizări legate de acele momente dar a afirma că Mario a omorât intenționat pe cineva călcând pe cadavre doar pentru notorietate și făcând jocul celor care, din păcate, i-au manipulat la greu, este prea mult!

Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centura de siguranță și se afla sub influența Cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, membră a unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării.

Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile că aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda ‘accidentul’. Socrul victimei a venit a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții.

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoana, adică chiar înainte de înmormântarea victimei mi s-au cerut 3 milioane de euro”, se arată în comunicatul lui Gino Iorgulescu, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrajeala teatru pentru prrosti ca sa-si salveze jegosul de fiu .
1
0
trebuie sa si dovedesti ca acel apropiat al victimei ti-a cerut 3 milioane, si de altfel si ziaristii au obligatia sa ceara probe cand o acuzatie este lansata, altfel CNA se autosesizeaza si aplica masuri. A bagat chestia asta cu 3 milioane ca sa se victimizeze, pozeaza in victima
4
0
Vai de capul lui, TATA! Poate cu pile si relatii (ca au asa ceva) odrasla va scapa! Dar de JUSTITIA DIVINA, nu va scapa!!! Putine beizadele isi vad de treaba lor si sunt oameni seriosi! Majoritatea sunt copii pierduti! Vezi cazul lui Dorian Popa! Ce diferenta este intre El si fiul lui Gino Iorgulescu sau celalalt drogat de la 2 Mai, care a omorat 2 tineri!? Nici o diferenta! Sau faptul ca a fost depistat la timp, inainte sa comita un accident ! Daca legea s-ar aplica si le-ar lua carnetul pentru 10 ani si masina confiscata! Atunci ar mai intra in ei, frica! Asa... este trai pe vatrai! Totul se vinde si se cumpara! CORUPTIA inseamna MOARTE!
5
0
Ba eu zic sa il chemam inapoi in tara, si sa il alegem direct presedinte. Nu mai e cazul de alegeri. La asa tzara de kkt, la asa oameni de kkt, si aici ma refer la taticul grijuliu .. asta este presedintele de care avem nevoie. Astfel incat la buletinul de stiri sa aflam in mod operativ cati cetateni evident vinovati a calcat drogatul.
5
0
Tupeu de tupeu de tupeu are Iorgulescu ăsta. Nemernici ce ne consideră idioți total.Omul ăla a fost omorât de beizadeaua lui.Daca manca omul o saorma înainte de a muri,tupeistul ăsta ar fi zis că vina i a decedatului că a mâncat saorma.Jeguri totale.
12
0
Mi s-a umplut curul de lacrimi.
10
1
Un ofiter sri acoperit tinut in brate de securotatea moderna.moe lui. Cauta scuze puerile pt faptul ca plodu a ucis un om.drogat sau nu pan la urma ti ganu e mort iar fi su e condamnat definitiv.moe iorgulescu ofiter sri
14
0
Cel mai p***t tata, a crescut un drogalau si un criminal de oameni. Mai bine isi punea prezervativ. Copii care isi distrug parintii
21
2
Inca din ziua accidentului polizisti venitzi la fatza locului au constatat ca Mario a intrat cu mashina lui pe contrasens cu viteza mare si a omorat un om neintentzionat bineinzeles,dar cel care a avut ghinionul sa circule legal pe sensul lui de mers cand venea beizadeau lui Gino tot mort este,ca dupa accident s-a constatat ca Mario era beat si drogat nici nu conteaza cand vorbim despre un om care a murit din cauza unui idiot,adica pentru mine dezvaluire era daca Gino Iorgulescu ar fi spus ca fiisu vine in Romania pentru ca sa ishi asume fapta comisa,caci daca era invers Gino ar fi spus despre Romania ca este o tzara de kkt cu o polizie si justizie de KKT instituzii care nu sunt in stare sa aduca criminali fugitzi din tzara sprijinitzi de familiile lor folosind argumente diferite numai sa nu raspunda in fatza legi pentru crimele comise,caci pe mine Gino Iorgulescu nu ma intereseaza daca Mario a fost omorat cu sau fara intenzie,ce conteaza este ca Mario a fost viu si acum este mort.
14
1
Nu ți-e rușine bai porcule?Fitu a omorât un om nevinovat,fiind drogat,beat,tâmpit,etc.Daca era invers,ce mai spuneai tu?Cât tupeu de golan ai pe tine,sictirit.
18
2
Si de ce spune abia acum? Si care e relevanta? Fi-su e vinovat, a spus instanta, de-aia l-au carat repede in Italia, stia ca de acolo nu-l extradeaza asa usor. Ca e bolnav, asta se vede, un om cu creier nu face asa ceva. Si, draga Gino, Mario al tau este rezultatul educatiei tale, un om care crede ca poate cumpara pe oricine si face orice vrea doar pentru ca are bani!!
25
1
Fapta e faptă. Pedeapsa trebuie să se execute. Restul e can-can
21
2
nu mai bine era invers? fiitu acolo la 2m și ăla in Italia? ce mai ziceai acum? zii mai bine că ai crescut un jegggg ca mulți alții cu bani , exemplu Vlad pascu
25
1
Nu te mai kka pe tine, fitu era drogat si beat cand a produs accidendul, punct. Cine e victima nu este relevant. Putea fi oricine.
23
2
3 milioane de euro?.Un fleac
18
2
daca sunt neamurile Olandezei de la americani, io zic sa-l facem erou pe Mario.
10
6
dar mai sunt si baragladinele pe urmele lui. E bine ca sunt toti frati !!! Intalnirea la parnaie.
19
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513