REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Giorgos Athanasiadis, iubitul Elenei Ionescu, primele declarații despre relație, după ce artista a publicat o imagine de cuplu

Giorgos Athanasiadis, iubitul Elenei Ionescu, primele declarații despre relație, după ce artista a publicat o imagine de cuplu

Valentina CAMARA 13 decembrie 2022 | 00:00 721

La începutul lunii noiembrie, Elena Ionescu era surprinsă în compania unui artist, despre care s-a spus că i-ar fi iubit.

După ce imaginile au ajuns publice, artista nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cele vehiculate.

Toate astea ca acum, la puțin timp distanță, să publice chiar ea prima imagine cu Giorgos Athanasiadis, cel care între timp i-a și devenit iubit.

Iubitul Elenei Ionescu dă din casă

Cei doi cântăreți sunt discreți în ceea ce privește viața lor personală, dar chiar și așa, după o escapadă romantică avută în Italia, Elena Ionescu și-a asumat public relația cu Giorgos.

Mai mult decât atât, se pare că tânărul artist s-a integrat deja și în familie, căci l-a cunoscut și pe Răzvan, fiul artistei din prima căsătorie.

Cei trei au ieșit în parc, iar, relația dintre cei doi bărbați ai casei este una foarte apropiată.

Despre ceea ce trăiește alături de Elena Ionescu, implicit și alături de Răzvan, Giorgos Athanasiadis are numai cuvinte de laudă.

Cântărețul spune că el și Elena Ionescu sunt un cuplu normal, la început de drum, dar foarte fericit, care încearcă să profite de orice moment în doi, timpul lor fiind limitat.  

Suntem bine, suntem împreună și încercăm să profităm când găsim câteva zile libere să ne relaxăm. Lucrurile decurg foarte frumos și natural și ne bucurăm de toate momentele astea frumoase”, a spus Giorgos Athanasiadis despre relația lor, pentru sursa mai sus menționată. 

Elena Ionescu și fostul soț au rămas în relații bune

Despre Elena Ionescu se știe faptul că a fost mult timp o femeie singură, care și-a dedicat tot timpul carierei și fiului ei.

Și asta pentru că mariajul pe care l-a avut cu Dragoș Stanciu a luat sfârșit din cauza infidelității acestuia, încă din perioada în care vedeta era însărcinată.

Tatăl lui Răzvan a fost prins de artistă în off-side, după ce a început să lipsească nopțile de acasă, chiar în brațele fostei iubite.

Acum, însă, au lăsat trecutul în urmă și, spune ea, au o relație firească pentru a-și crește copilul în armonie.

”Cu tatăl copilului mă înțeleg la fel cum ne înțelegeam din totdeauna, după ce ne-am despărțit, de trei ani de zile, singura sarcină pe care o avem este să avem grijă de copil, fiecare pe partea lui, ne înțelegem omenește, dar nimic altceva. Băiatul locuiește cu mine și în weekend merge la el”, a mai zis Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016