REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
21.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Giulia Anghelescu, schimbări uriașe în carieră

Giulia Anghelescu, schimbări uriașe în carieră

Valentina CAMARA 17 ianuarie 2023 | 00:00 700

Giulia Anghelescu are planuri mari pentru 2023 privind cariera sa. Ea a început să urmeze cursuri de formare în psihoterapie sistemică de familie și cuplu. Ea a împărășit schimbările din viața sa cu fanii din mediul online.

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu pare că vrea să se reinventeze anul acesta. Artista a început să facă mai multe cursuri într-un domeniu cu totul diferit față de industria muzicală, de unde toată lumea o cunoaște.

Ce schimbări a făcut Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, dar a ales să se retragă din lumina reflectoarea pentru a fi mai aproape de familia sa. Aceasta s-a implicat în alte proiecte care i-au adus rezultate foarte bune.

De curând, ea a dezvăluit noua schimbare din viața sa, chiar pe contul său de Instagram. Giulia a început cursuri de formare în psihoterapie sistemică de familie și cuplu. Aceasta vrea să se dedice unui alt domeniu și este foarte bucuroasă de acest început.

Ce planuri are Giulia și soțul ei pentru 2023

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu au câteva planuri pentru anul care abia a început. Aceștia vor să călătorească mai mult și să vadă cât mai multe țări. Să aibă multă sănătate, încât să-și ducă proiectele până la final. Ei sunt și superstițioși, astfel că nu au dezvăluit despre ce va fi vorba.

„Anul acesta vrem să călătorim mai mult decât am făcut-o anul trecut. Asta ne dorim și să fim sănătoși, ca să putem să călătorim și să avem și putere de muncă, doar ca să putem să călătorim. Mai avem și planuri din acestea de trebuie muncite, doar că noi suntem mai superstițioși și o să vă spunem la momentul potrivit despre ce este vorba.2022 a fost un an exact ca o shaorma, cu de toate. A fost foarte bine în primele șase - șapte luni și după aia a fost așa o chinuială, dar bine că suntem sănătoși”, a spus Giulia Anghelescu, pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303