REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.6° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
25.6° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Golul lui Mazilu deraiază CFR-ul, iar Farul e tot mai aproape de titlul de campioană! Video

Golul lui Mazilu deraiază CFR-ul, iar Farul e tot mai aproape de titlul de campioană! Video

Virgil STOIAN 23 aprilie 2023 | 00:01 2258

După un meci de infarct, echipa Farul Constanța a învins CFR Cluj cu scorul de 1-0 și a rămas pe primul loc al clasamentului, la 4 puncte distanță de echipa din Cluj.

Golul lui Mazilu deraiaza CFR-ul, iar Farul e tot mai aproape de titlul de campioana!  Video

După un 0-0 la pauză, cu destule de puține ocazii de poartă, Farul a reușit să deschidă scorul prin Mazilu, care a primit pasa de la Băluță. Însă faza a plecat de la o pasă ”luminoasă” a lui Grameni, care i-a lăsat pe cei doi aproape liberi în fața porții. Finalul a fost unul de infarct, CFR Cluj primind un penalty în minutul 89, care a fost însă anulat după ce arbitrul Colțescu a consultat VAR-ul.
În acest moment, Farul are 42 de puncte, CFR Cluj 38, iar duminică seară, Rapid București întâlnește pe FCSB, o victorie a giuleștenilor avantajând echipa de la malul mării.

Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e Viitorul nu Farul.
1
1
Pe banii fraierilor care sponsorizează lui Hagi
4
2
In gura lui Hagi un makedonn împuțit care trage sforile.in europa zero barat
4
3
Meciuri de c***t,ARBITRII DE CACA,VAR DE c***t...MOOIE BURLEANU SI ALTI BAGABONTI CARE CONDUC SISTEMUL IN FOTBALUL DE c***t NUMIT RO.
4
2
Foarte multi bani de la buget irositi degeaba pentru zeci de ligi, feminina,antrenori.Normal ca au de unde jupoaie populatia saraca sa plateasca bugetari.Daca ar fi maine razboi astia sunt primii care fug de armata si din tara.Cu banii astia rispiti mai bine ar face ce fac alte state si cum se pregatesc pentru ce este mai rau.Daca ar fi ceva rau nu avem nimic. Nicio fabrica de sosete si chiloti dar stofa naturala, nimic.Altceva decat sa plateasca meciuri aranjate cum au spus ca a fost asta.Am vazut si noi cum se acuza intre ei pentru intelegeri cine castiga,goluri.O gramada de infractiuni si bani risipiti din bugetul statului pe invarteli de mingii.
1
1
Pt.asta de sub mine. Dispari ma daca nu cunosti fotbal,eu am spus sa ii vad pe Faristi in Europa nu in Champions League,sa joace macar ca FCSBeul sau C.F.Reul care au jucat in grupele celei mai slabe competitii din Europa dar Viitorul canci,nimic,amarati astia nu au scos nici macar o echipa din Europa nu sa joace in vreo cupa europeana,cu cluburile din Romania din ziua de azi i-am comparat pe Faristi nu cu echipele mari din Europa sau cu Steaua care a castigat C.C.E.ori Dinamo ala care ii avea pe Sabau,M.Klein,I.Lupescu,Rednic,Andone,Fl.Raducioiu,Mateutz,Mihali si restul,dar ce sa ii explic eu unuia nascut dupa ultima ploaie si comenteaza despre fotbal,intreabal pe Gh.Hagi sau Gh. Popescu ca iti explica aia despre ce este vorba.
3
2
De comentaci, Farul poate câștiga campionatul r*mâniei si voi comparați cu Arsenal etc unde sponsorii baga sute de milioane de euroi, atunci plecați ma in Anglia muma, retarzilor
4
5
Liniile sunt trase în așa fel sa facă Mangle să câștige cine vrea pwlla lor...o ciochie pe fata.Arbitrul întâlnirii un ratat notoriu
3
4
Pentru mine campionatul Romaniei unul la acelasi nuvel cu cele din Fero,Armenia,Luxemburg,Letonia,Estonia si alte tari dastea nu inseamna mare lucru,in Europa sa il vedem pe Hagi si baieti lui caci pana acum nu a scos nici o echipa cu Viitorul prin participarile in cupele europene,sa ii vad pe Faristi la meciuri adevarate unde nu sunt blaturi sau arbitri care sa traga cu o echipa sau alta.
5
3
Boli, Kiki trebuie pensionați. Brazilianul returnat, nu este jucător. Larie la limita de vârstă. Aioanei trebuie sa crească, dar nu la Farul face greșeli elementare. Copii se mișcă greu. La meciul cu FCSB erau lenți, fără vlaga, obosiți. Aveau chef de fente copilărești. Cred ca nu sunt bine motivați. Trebuia ca în prezent sa aibă cel puțin 9 puncte avans. Sper sa nu fie ca la disputa dintre Arsenal și Manchester unde principalul vinovat e Arteta. Unde Arsenal a pierdut titlul pe mana ei.
1
0
Fără Sali..fără Casap..și alții pe teren..posibil sa câștigăm Cu ei în teren.nu avem șanse.. a-ti văzut meciul trecut
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699