REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gorghiu: „10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România“

Gorghiu: „10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România“

A.F. 19 ianuarie 2024 | 20:18 1118

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, spune că vârsta consumatorilor de droguri a scăzut foarte tare în țara noastră: „10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România”. El afirmă că în Parlament subnt trei proiecte „extrem de bune legate de diminuarea acestui fenomen”.

Gorghiu: „10-11 ani este varsta la care incepe consumul de droguri in Romania“Alina Gorghiu

„Un aspect pentru care cer suport nu doar al Legislativului, ci tuturor instituțiilor - este vorba despre fenomenul drogurilor. Vârsta consumatorilor a scăzut teribil de tare - 10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România”, spune Alina Gorghiu, la evenimentul prilejuit de împlinirea a 149 de ani de la atestarea Baroului Timiș.

Ea apreciază că în Parlament sunt trei inițiative „extrem de bune legate de diminuarea acestui fenomen”.

Gorghiu precizează că este vorba despre Legea „2 Mai”, legea privind Registrul traficantului și despre legea de înființare a opt centre regionale de dezintoxicare și recuperare a dependenților de droguri.

„Degeaba vorbim noi la infinit despre cum prindem traficanții de droguri, despre cum îi pedepsim dacă nu o să vorbim și despre consumatorului din perspectiva beneficiarului unor servicii pe care statul român e obligat să i le pună la dispoziție”, încheie Gorghiu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu toata lumea este asa de precoce, ca alinuta.
0
0
Prea au de ales copii în ziua de azi.Dulciurile s au scumpit că au zahăr. Sucurile s au scumpit pentru că au zahăr. Plăcintele și suberecul s au scumpit pentru că nu au zahăr. Mai până ieri țigările fără filtru erau cât de cât, dar s au scumpit tare. Așa că iau și ei ce i mai ieftin,comparat cu celelalte.
0
0
Poate că sunt copii precoce,d'aia. La fel cum sunt la noi și pensionarii precoce ce la 40 ,45 de ani au terminat munca. La fel ca politicieni și alte înalte fețe ce la douăzeci și ceva de ani sunt puși în administrații și în posturi cheie.Deci e normal într o țară cu mulți precoci.
1
0
Doamna Gorghiu, în r*mânia nu există nimic "extrem de bun". În schimb aș putea să vă dau exemple de o groază de lucruri care merg extrem de p***t, începând cu prezența dumneavoastră în postul de ministru al justiției.
4
0
Fara largul concurs al unor anumiti funtionari ai statului NU ar fi asa de dezvoltat acest flagel! Cea mai eficienta metoda care poate contorla cat de cat este legalizarea drofurilor usoare ptr divertisment si interzicerea etnobotanicelor si altor prafuri care-s cancer. La aceast concluzie au ajuns alte tari, consumul a scazut, incasarile la buget au crescut. Idem ptr femei, fenomenele exista si doar niste comunistoizi expirati au impresia ca le combat cand in realitate ele se dezvolta din ce in ce mai mult.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510