REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
25.9° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

GORILELE de pe Ştefan cel Mare au VANDALIZAT un panou publicitar

GORILELE de pe Ştefan cel Mare au VANDALIZAT un panou publicitar

Replica API 16 decembrie 2020 | 00:18 4883

Gorilele din jungla urbană a Constanţei s-au apucat să vandalizeze tot ce prind în cale. Un panou publicitar instalat pe strada Ştefan cel Mare a fost doborât la pământ, zilele trecute, de vandalii care, în lipsă de ocupaţie, şi-au bătut joc de munca altora.

Constănţenii au trecut de la vandalizat staţiile de autobuz de prin municipiu, la bombardat din temelii, la propriu, panourile publicitare amplasate prin oraş. Cu toate că se plâng de debandada care există în Constanţa şi sunt nemulţumiţi de modul în care a gestionat situaţia fosta administraţie locală, cetăţenii urbei de la malul Mării Negre pare că îşi fac în ciudă unii altora şi fac concurs: cine poate produce mai multe pagube în jurul său?

Au bombardat panoul publicitar

Zilele trecute, un panou publicitar, amplasat pe bulevardul pietonal Ştefan cel Mare, a fost distrus din temelie de teribilişti. Smuls din rădăcini, desenat cu grafitti, cu geamurile sparte şi cioburi împrăştiate pe jos, aşa au fost întâmpinaţi pietonii pe această arteră a Constanţei.

Cei care locuiesc în zonă nu cunosc prea multe detalii cu privire la eveniment, însă speră să existe vreo cameră de supraveghere care să fi înregistrat incidentul pentru a putea fi, astfel, găsit şi pedepsit făptaşul.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te doare cacatul...
0
0
E adevarat badarania , ghiolbanismul si lipsa de civilizatie este la ea acasa la Constanta. Pentru acest tip de humanoizi trebuie masuri adecvate , nu tablite si bancute care sa ke schimbati la 1 an , oricum ruginesc ....
1
0
Aia nu sunt gorile,ci un soi de jivine umanoide mai periculoase decat orice animal.
7
0
stefan cel mare trebuia sa fie un lung centru comercial cu terminatia pe faleza. Da de' cand ciorile voteaza PSD nu le deranjeaza nimeni.
12
4
Embrace monkey!
3
1
Astea sunt ciorile care ocupa abuziv locuinte in buricul orasului ,in loc sa fie expulzati la marginea orasului pe camp....
13
1
a disparut mitocanul caraghios de la Litoral tv! Urmeaza babuta sclifosita
2
2
Bac-ul se ia sau se pica, in niciun caz nu se termina cum zici matale acolo. Dupa exprimare, nu cred ca ai terminat opt clase.
6
0
Ce periferie ai tu in cta cu criminalitate asa mare? Nu mai fi prost ca tara geme.
8
2
Unde sint camerele de supraveghere? Va dati seama daca in zona zero a Constantei se intimpla aceste nenorociri, ce este pe la periferie. Ce faceti dl amiral -primar? La Mazare am inteles de ce nu vroia camere,Fagadau ,la fel, dar dvs, militar obisnuit cu ordinea ce asteptati?
11
4
Nu inteleg de ce nu se monitorizeaza tot orasul sau toate orasele din tara,pentru primarii nu cred ca e o asa mare imvestitie si scapam de toate talhariile si spargerile...
8
3
si ce daca?
3
1
Foarte bine oricum sunt un dezastru optic
8
4
La cum arata strada, face parte din decor, nici nu prea se observa...
22
1
Hotii sunt mana in mana cu politia CT
12
0
drone? o sa vandalizeze si sediul politiei si primaria daca nu se iau masuri, amenzi si detentie severa!
16
0
Pulitistii n-au timp de astfel de specimene!!! Ei trebuie sa faca planul de amenzi!
17
3
Camere de luat vederi,camere peste tot ,dar....primaria stie de ce NU vrea .E scumpe ,dureaza zeci de ani sa fie montate ,etc.Distrugerile sunt mana cereasca ptr.niste alte licitatii ,asta-i adevarata cauza .Noul primar se ocupa de terase pe domeniul public !
16
2
Daca se incaierau doi sau alte fapte imediat apareau imagini de pe camerele de supraveghere. Acum ?
11
0
Dupa cum se vede la baza panoului este plin de rugina. Sub greutatea sa si mancat de rugina nu a mai rezistat saracul.
14
6
e un sat prafuit la marginea tarii
29
1
Civilizatie precara,intr-o tara normala se instalau camere de supraveghere in punctele nevralgice ale orasului si in plus de asta iesi mai ieftin cu niste camere instalate decat cu angajarea unor politisti lolcali care dupa un anumit timp nu mai performeaza si consuma aiurea banul public,nefacand nimic..
21
1
Nu vezi bre ca in partea de jos a ruginit placa de prindere si a cazut singur? La o pala de vant a cazut pe banca lu fagabou si s-a spart geamul pe o parte. Vantul si rugina , gorilele gandirii sunteti voi.
16
8
Mi s-a acrit sa tot citesc facaturile de presa, ca articole nu pot fi numite, ale duduii asteia. Ok, faptul in sine este reprobabil. Dar 1. sa-i numesti 'GORILE' e un act cel putin echivalent cu al lor. Gestul lor e de vandalism si primitivism fizic, al tau, duduie, de vandalism si primitivism verbal. Eu am voie sa-i numesc asa fiindca sunt un neica nimeni. Dar tu, tzatzo, faci pe jurnalista. 2. Sunt 'de pe Stefan cel Mare'? Stii tu asta? Cu ce dovezi jignesti locuitorii unei intregi strazi?
24
4
Romi din Rominia vorbitori de limba Romani
19
2
A cazut singur de vechi ce e, pline de rugina, vechi si alandala asa sunt panourile astea. Inainte sa scrieti un articol SENZATIONAL, DOCUMENTATI-VA!
18
6
Diana nici tu nu ai terminat bacul ..se vede din exprimare
18
3
TIN PETRECERI LA RESTAURANTUL DE LA SUBSOL, ACOLO NU NE VEDE NIMENI !!!
11
2
Super tare gorillele au bombardat panoul.....
13
2
Nu a stiut sa instaleze fagaboul. Doar borduri.
23
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620