GOSPODINELE nu mai gătesc de PAȘTE, ci COMANDĂ de la RESTAURANT
GOSPODINELE nu mai gătesc de PAȘTE, ci COMANDĂ de la RESTAURANT
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestMai este puțin până la cea mai importantă sărbătoare ortodoxă din an, iar gospodinele se gândesc, deja, cum îți vor planifica timpul astfel încât să nu le lipsească nimic de pe masa de Paște. Cele care stau prost cu timpul, au soluția cea mai practică: restaurantele care le vin in ajutor cu oferte pentru masa de Paște
Preparate tradiționale gata pregătite
Perioada în care femeile petreceau ore-n șir în bucătărie pentru ca masa de Paște să fie îmbelșugată a apus. Spre exemplu, un restaurant de pe Baba Novac promite să ofere cele mai gustoase preparate tradiționale, din paleta de oferte nelipsind și ouăle roșii. Prețurile sunt calculate la suta de grame pentru mâncăruri sau per bucată. Pentru tradiționala și nelipsita ciorbă de miel constănțenii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 14 lei pentru 300 de grame, în timp ce friptura la cuptor este 9 lei/100 de grame.
Cetățenii se declară mulțumiți de aceste oferte
Femeile sunt cele mai mulțumite și se declară fanele ofertelor venite din partea restaurantelor. Fie că nu au timp de gătit, că nu doresc să pregătească masa de Paște, ori nu doresc să facă dezordine în bucătărie, acestea preferă să aibă totul de-a gata. ,,Este cel mai bine așa, nu fac nici dezordine, economisesc timp, petrec mai mult timp cu familia,. iar dacă stăteam să fac eu acasă, tot la aceeași bani ajungeam. Mi se pare o idee magnifică.” a declarat un cititor al ziarului Replica.
Andreea VREJOIU
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News