REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Graba strică treaba lui Gigi Becali: ”a fugit” după bani, însă s-a trezit cu mașina parcată pe trecea de pietoni

Graba strică treaba lui Gigi Becali: ”a fugit” după bani, însă s-a trezit cu mașina parcată pe trecea de pietoni

Valentina CAMARA 16 aprilie 2023 | 15:20 6620

Gigi Becali a dat de probleme! Patronul FCSB nu a ținut cont de zicala ”graba strică treaba”, așa că a ajuns într-un moment pe care, cu siguranță, nu și l-ar fi dorit. A decis să ”fugă” după bani, însă s-a trezit cu mașina parcată pe trecerea de pietoni.

Graba strica treaba lui Gigi Becali: ”a fugit” dupa bani, insa s-a trezit cu masina parcata pe trecea de pietoni

Este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz, însă acest lucru nu îl ține departe de probleme. Gigi Becali a plecat în goana după bani, dar a uitat de lucrurile care contează cu adevărat.

A încercat să se scoată din probleme, însă s-a întâmplat și mai rău de atât! Când credea că mașina cu care a venit este pe mâini bune, s-a trezit cu ea parcată pe trecerea de pietoni.

Gigi Becali s-a grăbit după bani, dar a dat de probleme când s-a întors la mașină

Cu toții știm că Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați români, iar câînd vine vorba de bani, a dovedit că nimic nu îi mai stă în cale. Chiar dacă și-a lăsat bolidul de lux pe mâna altcuiva, patronul FCSB și-a dat seama că nu a fost o idee atât de bună precum ar fi crezut la început.

Paparazzii Spynews.ro au fost de față la momentul potrivit și au surprins imagini la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Gigi Becali a ieșit cu mașina în oraș și a ajuns în fața unei bănci. Părea destul de grăbit, deoarece a parcat mașina cât a putut de repede și a intrat în bancă.

Însă, așa cum îl știm, este un bărbat responsabil și nu a lăsat mașina în voia sorții. De bolidul lui s-a ocupat chiar Ionuț Luțu, mâna lui dreaptă. Antrenorul i-a parcat mașina, însă fără să se uite prea mult în jurul lui și să-și dea seama că era tocmai pe o trece de pietoni.

Patronul FCSB nu a fost tocmai deranjat

Ionuț Luțu i-a parcat mașina, iar apoi l-a așteptat cu ea pe trecerea de pietoni. După câteva minute, Gigi Becali și-a făcut ieșirea glorioasă din bancă. Spunem acest lucru, deoarece avea cu o el o cutie plină cu bani.

Se pare că faptul că a avut la el o astfel de cutie l-a făcut să uite de faptul că bolidul său se află pe trecerea de pietoni. Patronul FCSB a ieșit cu zâmbetul pe buze, s-a urcat în mașină și a plecat, împreună cu ”mica avere” pe care a luat-o de la bancă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cand Oieritul e showbiz? AHAHAHAHAHA
2
3
@Relu Probleme paihice?
4
3
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
9
2
De Paste sugeti p**a sclavilor!
9
12
Becali prostu clasei avea numai note 5 plin de corijente. Nici nu stie sa scrie , de-abia citeste. Facea specula cu branza de oaie in piata Obor din Bucuresti... A furat terenurile Armatei cu ajutorul generalilor care au facut puscarie. Becali e un speculant puturos care n-a muncit niciodata in viata care ar vinde si pe masa
18
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303