REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Gravidă în 8 luni, lovită de o mașină. Fătul a MURIT

Gravidă în 8 luni, lovită de o mașină. Fătul a MURIT

Replica API 1 iulie 2019 | 00:42 877

Un accident rutier s-a produs în localitatea Istria, după ce o gravidă a traversat prin loc nepermis. Accidentul s-a produs pe DJ 226, pe strada Constanței.

Gravida, în vârstă de 38 de ani și însărcinată în 8 luni, a fost transportată la spital.

Starea femeii nu este gravă. Este conștientă și are o traumă minoră. Din păcate, în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că fătul a murit.

Șoferul în vârstă de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest reieșind că nu consumase băuturi alcoolice.

Ce spun polițiștii:

În data de 29.06.2019, ora 10.55 în bărbat de 20 ani a condus un autoturism, în localitatea Istria, pe DJ 226, dinspre localitatea Mihai Viteazu către localitatea Săcele și ajungând în dreptul imobilului cu nr. 44 a surprins și accidentat ușor o femeie de 38 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto, prin spatele unui tractor oprit.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie cineva ce numere avea masina?
1
1
Hai sa compatimim prostia. Cam asta vad pe aici. Insarcinata traverseaza strada prin loc nepermis este lovita si pierde sarcina. Prostia ei? logic da. Vina ei? logic da. Sa o compatimim? logic nu, ar insemna orice tampit care face o prostie sa fie compatimit. Hai sa l compatimim si pe mazare, sau pe orice criminal pe aceeasi logica , au facut o prostie dar totusi ii intelegem. Nu, daca aveti astfel de gandiri e clar ca v ati nascut dar nu stiti de ce. Dar daca femeia respectiva era bagata la puscarie pentru omor din culpa? cum ar fi? insarcinata traverseaza prin loc nepermis si omoara o fiinta
4
0
hai sa omorim tot ce trece prin loc nepermis
1
6
il cunoaste ti voi pe rELU, E UN ALINEAT MINTAL, scapat in atmosfera din spitalul de boli cronice!
0
1
rar am citit ceva mai trist decat stirea asta.
2
0
Bai disperatilor alta treaba nu aveti decat sa comentati aiurea? Cine va credeti voi sa judecati acea femeie?
3
1
Ba astia care ii raspundeti Irinei cea proasta, voi sunteti si mai prosti de 1000 de ori, voi ati auzit de termenul hater? E plin de astia in comentarii care posteaza intentionat mesaje de genul, chiar merita bagata in seama o dobitoaca-dobitoc? Daca nu-i bagi in seama dispar imediat, dar daca nu va duce capul......
1
1
Cum sa fii insarcinata si sa traversezi pe unde te taie capu'? Vai de capu meu, prostia duduie in tara asta, pacat de copil.
3
2
Cata prostie in primul rand Cum se poate cineva bucura de un bebelus care nu a apucat sa vada lumina zilei. Si cata rautate pot sa vad in acele comentarii. Sincer cei care comentati asa sunteti niste frustrati de doi bani . Imi este sila sa vad asa ceva. Sa te bucuri de niste oameni care au de suferit. Nu uitati ca roata se intoarce.
3
1
Samapis pevoidoi
4
1
Vreau sa cred ca unii din voi dau niste comentarii atat de nenorocite, de-a dreptul inumane doar pentru ca pe acest site de stiri nu va este dezvaluita identitatea astfel incat sa va cunoasca lumea...altfel nu-mi explic...insa daca chiar sunteti intr-atat de retardati pai mai oameni asta daca puteti fi numiti oameni va spun sincer ca nici macar la psihiatru nu va este locul, sunteti mult mai rau decat HANDICAPATI....!!!
8
5
Ce natie de dobitoci si cretinoizi,ce comentarii abjecte cred ca suntem singurul popor din lume capabil de a debita asemea ineptii.Africa,muuuult deasupra noastra!!!Va meritati soarta de asistati,futu-va-n gura de pristi!
10
5
Cred ca Irina este sigur un Irinel,,cacat pe el,,
14
1
Esti o stearpa batuta de Dumnezeu.
8
1
Sa inteleg ca tu esti una nefut...ta de nu stii care e faza cu banii pe acei 2 ani.. tu nu ai sa ai vreodata ocazia sa afli! oameni prosti si specimene ca tine nu ar trebui sa se reproduca!!
13
1
Cand esti prost si nu-ti pasa de viata ta meriti sa crapi dracului!!
5
8
acea femeie gravida traversa prin loc nepermis, soferul nu consumase bauturi alcoolice, femeia e de vina ........... mai rau este ca a murit acel fat, si probabil soferul o sa aibe de suferit pt asta
13
3
Curva aia borata cu un bastard in pizda...trebuia sa caste okii cand traverseaza. Sai dau muie in cur.
1
26
Retardato nu sta din bani tai acasa 2 ani cin din bani ei pentru care femeia a muncit. Daca nu a muncit nu primeste. Dar tu la cat de proasta esti si putoare nu ai de unde sa stii. Vaca pamantului
23
3
Irina, car de proasta sa fii sa scrii asemenea tampenii?? Gandesti macar ce spui? Dar mamicuta ta de ce te a facut pe tine?? Tot pentru banii aceia luati de la noi?? De aceea e plina lumea de specimene, ca vine una ca tine care din pacate da nastere unor copii cu aceleasi deficiente pe care le ai si tu
22
4
Sa va iau mortii in pula si fetele alea borate.
5
16
RETARDAT esti tu!!! nu poti sa etichetezi un popor intreg in baza afirmatiilor a cativa...!!!
17
11
Daca nici gravida nu ai grija de tine... Ce sa mai zic!!
15
6
Natie de retardati, ce pretentii poti avea de la un popor care e format din oameni ca cei din primele doua commenturi. Ma mir cum de va mai suporta Pamantul
28
6
Irina, mare proasta esti. Poate te loveste pe tine
33
5
Daca loveste si unul cu pensie nesimtita trebuie pus prim ministru cei cu dislike3 cred ca au fatat pe banii mei
6
17
Deci statul nu va mai plati din banii nostri 2 ani sa stea acasa futacioasa. Bravo soferica.
8
67

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016