REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Grecii de la Blue Beach vor să ridice mai multe blocuri în Mamaia Nord

Grecii de la Blue Beach vor să ridice mai multe blocuri în Mamaia Nord

Replica API 30 august 2022 | 00:00 2005

O cunoscută firmă pentru legăturile cu fosta administrație locală are în plan construirea mai multor imobile în Mamaia Nord. Investitorul este SC Blue Beach SRL, care controlează plaja Blue Beach şi restaurantul Ammos. Asociaţi SC Blue Beach SRL sunt Mega Development SRL şi cetăţenii greci Teodora Maria Skantzikas şi Antonios Gioxas. În cursul zilei de luni, 29 august a.c., Primăria municipiului Constanța i-a aliberat societății nu mai puțin de 3 certificate de urbanism ce vizează construirea mai multor ansambluri turistice.

În viitorul apropiat, în zona Mamaia Nord, societatea SC Blue Beach SRL are în plan ridicarea mai multor imobile, cu regimul de înălțime cuprins între 5 și 12 etaje, cu funcțiunea de ansambluri turistice. În cursul zilei de luni, 29 august a.c., Primăria municipiului Constanța a eliberat 3 documente de urbanism pentru firma cunoscută pentru legăturile cu fost administraţie locală.

Primul document eliberat prevede ,,construire ansablu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private, P+12E”. Amplasamentul se află pe Aleea Itaca, numărul 6. Cel de-al doilea documente prevede ,,construire cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private, P+12E”. Amplasamentul se află pe Aleea Itaca, numărul 4, fost careu C2 – lot 18. Cel de-al treilea document prevede ,,construire cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private, P+4E+5E retras”, iar amplasamentul se află pe Aleea Lamina, numărul 6.

Investitorul este cunoscut pentru legăturile cu fosta administrație

Investitorul este SC Blue Beach SRL, care controlează plaja Blue Beach şi restaurantul Ammos. Asociaţi SC Blue Beach SRL sunt Mega Development SRL şi cetăţenii greci Teodora Maria Skantzikas şi Antonios Gioxas. SC Blue Beach SRL este o firmă cunoscută pentru legăturile cu fost administraţie locală.

Tot despre aceasta amintim că, în vara anului 2015, sectorul de plajă aparţinând Blue Beach SRL, incluzând restaurantul Ammos, a fost controlat de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, care descopereau, la acea vreme, mai multe nereguli: plaja era în întregime ocupată cu şezlonguri, nu exista autorizaţie de funcţionare, iar în bucătărie au fost depistate produse expirate sau neetichetate. ANPC a aplicat amenzi usturăroare, pentru fiecare abatere în parte.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constructii de 5 la 12 etaje in locatia Blue Beach inseamna umbrirea plajei incepand cu ora 15. Pot fi atacate cerificatele lui chitac in instanta si anualte.
0
0
Am depasit masura .Nu este stilul meu .Imi cer iertare pentru jigniri.
0
0
Dobitocule trac, sti sa citesti? S-a impotrivit chitcanul prin semnarea ieri a actelor.Se importiveste verbal si semneaza certificate pentru blocuri, el, chitacul ! Nu acum 20 de ani, ci ieri, oligofrenule!
1
0
Dobitocule trac, sti sa citesti? S-a impotrivit chitcanul prin semnarea ieri a actelor.Se importiveste verbal si semneaza certificate pentru blocuri, el, chitacul ! Nu acum 20 de ani, ci ieri, oligofrenule!
2
0
Suspendarea PUGului pentru Mamaia afost propusa in Cons Loc de catre actualul Primar ,exact pentru a nu se mai construi aiurea.Au votat impotriva pnl,usr si psd.De ce oare?Toate autorizatiile refuzate in Mamaia ,au fost au fost castigate de catre beneficiari in justitie.In 1990 erau peste 60 ha sp verzi in Mamaia.Acum mai sunt vreo 20.Chitac e vinovat sau gasca de ticalosi care au condus si distrus orasul peste 20 ani.Concluzie : se confirma ca gandesti cu organul si dobitoc e fiul lui ma-ta.Idiot tot fiul lui ma-ta.sparcaielile galbene si rosii pe tot neamul tau sa fie.Jegule,hai pa!
0
0
ba grecime,de ce n faceti la voi ba,sa transformati insulele in cartiere cum ati facut la mamaia nord?e bine printre blocuri si betoane,faceti la voi!!!
0
0
Bai dobitocule, ai citit articolul? Pe 29 aug anul curent, primaria Constanta a eliberat cerificatele de urbanism. Cum se opune , idiotule , prin autorizate? Sparcaiala galbena !
1
0
Bai ORGAN ,ori esti p***t ori esti prost.Sau gandesti cu organul.Chitac se opune la treburile astea de cand e primar .Dar deh,cand gandesti cu organul nu pricepi mare lucru.Sau chiar esti organ?
0
0
Chitacul continua distrugerea statiunii. Contra cat ? Organul statului, tot bleg...
0
0
Cei mi buni prieteni ai lui mazare. Se pare ca banul are mare cautare si la amiralul de carton sau felicica nu are bani de dildouri. Sa faca betoane sa ne pe toti ca idioti mai suntem noi constantenii . Stam si comentam ca prostii in loc sa-i alungam cu pietre
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513