REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Greii din PSD s-au întâlnit la Neptun. Grindeanu se laudă cu... autostrăzi!

Greii din PSD s-au întâlnit la Neptun. Grindeanu se laudă cu... autostrăzi!

Replica API 30 august 2022 | 12:27 2758

Social democrații s-au întâlnit marți, 30 august, la Neptun, pentru a participa la sedința CPN și a grupurilor organizate Senat și Camera Deputaților. Întâlnirea are loc în cadrul Complexului Doina, Sala Europa. Grindeanu a luat cuvântul și se laudă cu kilometri întregi de autostradă.

Avem lansați 332 de km de autostradă, în construcție sunt 207 km”, spune Grindeanu.

Grindeanu s-a lăudat și cu proiectul privind reabilitarea infrastructurii feroviare. ”În acest moment sunt peste 250 de km de cale ferată în curs modernizare. Iar pentru 166 de km de cale ferată au fost depuse oferte

Cât despre infrastructura feriociară din Portul Constanța, Grindeanu a spus: ”Primele 35 de linii de cale ferată intrate în reabilitare se vor soluționa până la sfârșitul lunii viitoare, urmând ca și celelalte sa fie reabilitate”.

Cât despre creșterea pensiilor și acuzațiile liberalilor că este o măsură populistă, Mihai Tudose, și el aflat la eveniment, a declarat. ”Pensia nu e o pomană. E un drept câștigat prin muncă, nu e o măsură populistă. Constituția spune că Statul e obligat să asigure bunăstarea cetățenilor

Mihai Tudose

Video:

V.S., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S a gasit un filosof, destept. Hastag, el, micul lucrator la multinationala le stie pe toate, e serios, dmle el are pareri. Da, desteptule, oamenii isi asuma obligatiile, ca n toate meseriile, insa obiectul criticii era format de drepturile lor, respectiv de chestia aia numita de tine asistenta sociala. Dar, evident, toti sunt asistati si tu munceti pt ei, omenosule. A, da, ai invatat si tu cuvantul contributivitate, ca de, e la moda la tv. Si, ca sa stii, raspund cf legii, faptul ca sustii ca nu raspund este pentru ca nu citesti. Se pare ca te separa de un magistrat cateva biblioteci. Avocat.
1
1
Slugile noii securitati ce a acaparat si PSD ca si PMP , PNL , Pro Romanica si USR i Muriti ba tradatori si vanzatori de tara slugilor ce renuntati in fiecare zi la suveranitatea Romaniei ! Cacaciosilor votati legile justitiiei la comanda strainilor ? Muriti !
1
0
Slugile noii securitati ce a acaparat si PSD ca si PMP , PNL , Pro Romanica si USR i Muriti ba tradatori si vanzatori de tara slugilor ce renuntati in fiecare zi la suveranitatea Romaniei ! Cacaciosilor votati legile justitiiei la comanda strainilor ? Muriti !
2
0
Pai tocmai asta este problema,cu toate ca au salarii foarte mari si pensii de serviciu judecatori au dat si dau decizii care au favorizat mari hotzi din Romania cu culoare politica sau fara ei,judecatori fiind cei care au favorizat starea asta de fapt care este acum in Romania dupa 32 de ani de liber la furat;daca ar fi judecat corect asa cum spui tu atunci nu ii critica nimeni.
0
0
indiferent cum se numesc, sunt pensii FARA CONTRIBUTIVITATE platite din banii nostrii pentru izmenari si magistrati scosi pe banda rulanta de facultatile particulare si care NU AU NICI O RASPUNDERE pentru salariile si alea foarte mari pe care le primesc Cand iti alegi o meserie accepti si incompatibilitatile pentru ca acestea sunt intr-un fel sau altul la TOATE MESERIILE pricepi amice. Sunteti doar niste asistati sociali bine platiti!
0
0
Doi dobitoci
0
0
Ai nimerit o! E plin de gigei p aci.
1
0
Gigi, dragul meu, muncesti pentru ca atunci cand trebuia sa inveti o frecai. Gigi, ce nume de rasunet, oamenii astia, politisti sau magistrati, au incompatibilitati multe. Evident tu nu stii ce s alea incompatilitati, tu esti Gigi, un frustrat caruia nu i a placut cartea. Si, Gigi, nu sunt pensii speciale, cum vezi tu ca zic unii la tv, sunt pensii de serviciu, ca sa stie toti gigi cu g mic. Asa ca, draga Gigi, au oamenii astia au pensii de serviciu ca tu, Gigi, sa fi cercetat sau judecat corect, daca va fi cazul. Un avocat, draga Gigi!
1
2
ba,taiati pensiile si salariile speciale!toti sa iasa la pensie la aceeasi virsta,nu la 45 de ani.Ba,eu mor in serviciu sa platesc puturosii din politie?sau judecatorii? externalizati politia si judecatorii,si asa nu fac nimic! sa vina cioridin germania,etc,inteligenta artificiala.unul care vrea face dosar intr.un an cit 50 judecatori puturosi,dar g**s platiti.ue ba!
1
1
Desfiintati taxa de pod pentru Dobrogeni!
1
0
Sunt cazati la Belvedere in Olimp. Complexul lui Mohammad Murad.
0
0
Cu Grindeanu l butoane va faceti de ras. De fapt poate doar atat mai poate PSD.
0
0
Aia Bumbac mai este prin Ca-uri la transporturi?
0
0
Tradatori infecti la constanta! Mari deontologi amandoi. Un limbric adus din Timisoara sa vada Bucurestiul care a venit descaltat crezand ca pe jos este covor, si un bou care daca nu l invata masa sa cb cand era mic mirea mut! Mari politicieni.
1
0
Grindeanu a transformat Ministerul Transporturilor intr-un circ ieftin populat de incompetenti
1
0
Retardatii care conduc portul si aeroportul kogalniceanu ce parere ai grindene. Cu g mic.
1
0
Acest autosuficient numit Grindeanu....
1
0
Lauda si teribilismul este de voi, hahalerelor, incompetentilor. TRADATORILOR : grindeanu episodul cu dragnea, ponta; tudose episodul cu premierul Japoniei ?!! Cum e ?! Noi nu uitam. Vai de noi, cu voi la putere! Va petreceti la mare, la soare, ati muncit mult,.... aveti bani. Are partidul, din sacul statului, la statul degeaba, daa....
4
0
javrele psd, huoooo!
0
0
Niste MASCARICI,cine-i mai crede,ca de 33 de ani numai minciuni.JEGURI.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513