REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Sâm., 24 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6831
27.6° Constanța Sâmbătă, 24 August 2024 Anul XX Nr. 6831
 

Grindeanu, atac la liberali: „Niște viespi care își fac cuibul în casele altora”

Grindeanu, atac la liberali: „Niște viespi care își fac cuibul în casele altora”

Deria ISLEAM 24 august 2024 | 14:04 877

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a criticat dur partenerii de guvernare la Congresul partidului, comparându-i cu „ostași galbeni” care se pretind harnici, dar în realitate sunt impostori și paraziți ce trăiesc din munca altora. El a subliniat că aceștia doar parazitează politica românească și că PSD s-a săturat de astfel de parteneri, cerându-le să părăsească scena politică.

Grindeanu, atac la liberali: „Niste viespi care isi fac cuibul in casele altora”Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu

„Să aducem cu picioarele pe pământ armatele de ostaș galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România”. Este afirmația prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu, la Congresul de alegere a noii conduceri a partidului.

„Se pretind un fel de roi de harnic de albine care dau miere, dar de fapt, nu fac decât să stea cu mâinile în buzunarele altora. Cel mai bine se pricep să fure munca altora. Sunt, nu niște albine, sunt de fapt, niște viespi care își fac cuibul în casele altora și încearcă să-i alunge pe locuitorii de drept, așa ziși ostași, care vor să ne facă să credem că sunt providențiali, apostolici și scriitori de succes”, afirmă Grindeanu, de pe scena Congresului.

„În realitate, sunt doar niște impostori, specialiști în politici parazitare”, continuă ministrul Transporturilor atacurile la adresa partenerilor de guvernare.

„Ca orice parazit, încearcă să ucidă încet, nemilos, cu viclenie, gazda care i-a ținut în viață. Ei vor doar prin niște tumbe politice să găsească un alt organism pe care să-l paraziteze. Le transmit și le transmitem azi cu toții, de aici, atât!”

„Noi ne-am cam săturat. Să facă bine să-și plimbe batistuțele în afara politicii din România”, încheie Grindeanu, conform gandul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest mim care se stramba non stop, cu Ordonanta 13 pe gat, numit de IOHANIS cel cu geaca rosie si niste lingai din PN, va da lectii?? De ce ??? Pentru ca poate , la rotativa i-ati dat ce trebuie. DE CE? Ceasul al 12 a trecut. Desteptati-va sau veti intra in istorie ca tradatori ai alegatorilor de dreapta. Este timpul sa actionati nu sa aveti reactii intarziate pe ici pe colo si neinspirate uneori. TREZITIVA DRACULUI ODATA!!!!!!!
1
0
Sa ne
1
0
pprost toate injuraturile mitocanului de grindeanu la adresa pnl cu care sunt inca in coalitie iar culmea politicii in romanica derbedeul asta cu discurs de mahala cu nuante fasciste ca la goebbels sau pamflet politic cum spunea vadim va ajunge seful psd cel mai mare partid vai de capul nostru si al lui nu ca am fi avut mari pretentii de la varfurile psd despre care stim toti ca sunt mari jigodii dar totusi
2
1
nimeni din Constanta la sefia PSD?
2
2
L-aș băga într-o toaletă de tren Constanta-Timisoara, încuiat, să vedem cat rezistă, cred ca în cinci minute rupe ușa
4
0
Felix ai vandut tot judetul la PNL. O sa arzi in puscarie la P0rcu!
10
0
Felix a fost invitat la congres? Sau a lipsit nemotivat?
7
0
ALO ??? GRINDEANULE ??? CAND VETI PIERDE ALEGERILE...TU UNDE -TI VEI FACE CUIBARUL ?? PENSIONARII ACESTEI TARI, CARE AU FOST MINTITI DE VOI...PESEDISTII...VOR AVEA GRIJA LA....VOT... SA VA GASITI ALTE CUIBARE...DOAMNE AJUTA-NE SA SCAPAM DE ...PESEDEEEEEEEEEEEEEEE
14
4
Toti sunteti niste viespi pe spatele poporului, dar poporul e atat de p***t ca nu va da cu flit la alegeri
16
1
Rânjitul Grindi îi poartă sâmbetele lui Marcelică covrigarul. Așteaptă la cotitură s-o dea în bară Marcelică pentru Cotroceni și în secunda doi, un nou Congres și hop rânjitul, singurul candidat la șefia Ciumei Roșii.
17
1
Ar trebui impuscati in cap aceste mizerii .
13
0
mustele verzi de kkkt vreti sa ne ziceti ca faceti miere ??? Mmmwie !!!
19
1

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913