REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Grindeanu: Marcel Ciolacu, favorit să fie desemnat candidat al PSD pentru prezidenţiale

Grindeanu: Marcel Ciolacu, favorit să fie desemnat candidat al PSD pentru prezidenţiale

Victor ROTARU 8 iulie 2024 | 00:00 110

Prim-vicepreÅŸedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat într-o conferinţă de presă, că el nu susÅ£ine pe niciun independent ca să devină candidatul PSD la alegerile prezidenÅ£iale, ci va vota la congres ca un social-democrat să candideze la alegerile pentru preÅŸedintele României, favorit fiind Marcel Ciolacu.

Grindeanu: Marcel Ciolacu, favorit sa fie desemnat candidat al PSD pentru prezidentiale

"Eu vă spun doar părerea mea, Sorin Grindeanu, congresul decide această chestiune, nu Grindeanu ÅŸi nu o persoană, congresul care va fi organizat probabil în lunile viitoare. Eu opinez că nu (va accepta PSD un candidat independent pentru alegerile prezidenÅ£iale n.r.) ÅŸi mi-aÅŸ da votul, deÅŸi e doar unul singur, pe un candidat care să fie membru PSD", a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat de către jurnaliÅŸti dacă Marcel Ciolacu ar trebui să demisioneze de la conducerea PSD în cazul în care nu va fi el candidatul social-democraÅ£ilor la prezidenÅ£iale, Sorin Grindeanu a spus: "Asta e o speculaÅ£ie. Eu am spus că în acest moment cel care e situat cel mai bine în sondaje ÅŸi în încredere ÅŸi ca intenÅ£ie de vot, dintre membrii PSD, este Marcel Ciolacu. E ÅŸi normal. Este prim-ministru, e preÅŸedintele partidului, e pe primul loc, asta îl face ca favorit la acest congres în a fi desemnat candidat."

Sorin Grindeanu a făcut aceste declaraÅ£ii în timpul unei conferinÅ£e de presă care a avut loc în judeÅ£ul Sibiu, pe DN7 Valea Oltului, în care s-a discutat despre închiderea traficului rutier pe timpul zilei, pe acest drum naÅ£ional, pentru a se efectua defrişările necesare construcÅ£iei autostrăzii Sibiu -PiteÅŸti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510