REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Grindeanu n-a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din 2019. „N-am putut să fac acest lucru”

Grindeanu n-a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din 2019. „N-am putut să fac acest lucru”

Natalia Paun 27 ianuarie 2024 | 13:55 958

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a dezvăluit, în emisiunea Insider politic, difuzată la Prima TV, că n-a votat cu candidatul social-democrat (Viorica Dăncilă) la alegerile prezidenţiale din 2019. ”Pentru prima dată, PSD-ist vechi, n-am putut să merg în turul doi la vot. Şi nici în turul întâi”, a spus Sorin Grindeanu.

Grindeanu n-a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019. „N-am putut sa fac acest lucru”

”Eu, în 2014, l-am votat pe Victor Ponta şi în 2019, în turul doi, n-am fost la vot. Pentru prima dată, PSD-ist vechi, n-am putut să merg în turul doi la vot. Şi nici în turul întâi”, a spus Sorin Grindeanu la Prima TV. În 2019, Sorin Grindeanu era preşedinte al ANCOM. Ulterior, a fost ales prim-vicepreşedinte al PSD în echipa lui Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă nu a votat deloc cu Viorica Dăncilă în 2019, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Nu. Şi asta e o chestiune care nu ştiu dacă e corectă politic, dar nu vreau să vă mint. N-am putut să fac acest lucru în 2019”.

”Mi-aş dori ca anul acesta să avem în finală prezidenţială, noi românii, indiferent că suntem de stânga sau dreapta, candidaţi care să ne aducă în situaţia în care să-l alegem că-i mai bun, nu să-l aleg fiindcă nu-l vreau pe celălalt. O bătălie pe argumente. Nu vreau să iasă Ponta şi-l votez pe Iohannis. Nu vreau să iasă Năstase şi-l votez pe Băsescu. Aşa, şi, ce s-a rezolvat?”, s-a întrebat, retoric, Sorin Grindeanu.

În luna octombrie, europarlamentarul PSD Mihai Tudose recunoştea că membrii PSD din Brăila ”nu s-au dat jos din pat” să o voteze pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale din 2019.

”Eu am trăit momente din-astea în care partidul nu a tras pentru candidat”, spunea Mihai Tudose la Prima News . Când i s-a cerut să dea un exemplu concret, Tudose a afirmat: ”Viorica Dăncilă. Nu a tras deloc (partidul pentru candidatura sa  - n.r.). Deloc. Nu era partidul foarte înnebunit, membrul meu de partid de pe la Brăila… Vorbind cu ei, nu prea s-au dat jos din pat. N-a vrut-o nicio măcar membrul meu de partid. Eu cunosc vreo 10 PSD-işti, foarte înfocaţi, dintr-un cerc zero de la Brăila, care nu s-au dus la vot. Sau care, unii au anulat votul, alţii s-au dus şi au votat aiurea”, povestea Mihai Tudose la vremea respectivă, potrivit news.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510