REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Gruparea jihadistă Stat Islamic, noi explicații despre atacul de la Moscova

Gruparea jihadistă Stat Islamic, noi explicații despre atacul de la Moscova

A.F. 25 martie 2024 | 00:00 1832

Gruparea jihadistă Stat Islamic (SI) a declarat sâmbătă că patru dintre luptătorii săi au comis atacul lansat vineri seara asupra unei săli de concerte de la periferia Moscovei, atac soldat, potrivit unui nou bilanţ, cu cel puţin 130 de morţi, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Gruparea jihadista Stat Islamic, noi explicatii despre atacul de la Moscova

"Atacul a fost comis de patru luptători ai SI înarmaţi cu mitraliere, un pistol, cuţite şi bombe incendiare", a susţinut SI pe unul dintre conturile sale Telegram, adăugând că atacul a survenit "în contextul (...) războiului furibund" dintre grupare şi "ţările care luptă împotriva Islamului".

Putin: Toţi cei patru autori ai atacului au fost arestaţi

Preşedintele rus Vladimir Putin a dat asigurări că "toţi cei patru autori" ai atacului comis vineri seara la periferia Moscovei au fost arestaţi în timp ce "se îndreptau spre Ucraina", notează AFP.

„Se îndreptau spre Ucraina unde, conform datelor preliminare (ale anchetatorilor), le fusese pregătită o 'fereastră' pentru a trece graniţa“, a afirmat Putin, dând asigurări că "cei care se află în spatele acestor terorişti vor fi pedepsiţi" şi că "nu vor avea un destin de invidiat", citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce crede Vict oria Nu land ca familia ei trebuie sa stapaneasca si sa conduca Russia??? Ce s-a intamplat cu Victoria pe vasul rusesc pe care a locuit in tinerete in urma cu multi ani ???Cumva se crede mostenitoarea Rusiei?? Mai terminati ISIS nu exista ,califatul a fost distrus de 45th-47th ,se stia cine il finanta si cine il sprijinea.McCain,L.Graham,V Nuland.
0
2
Asta e mana mea!
0
2
Rusia se face bine doar cu o lovitură de stat și după alegeri corecte
3
0
putina,jelenschi si nu numai ei au adus nenorocirea razboiului!ei vor fi judecati de istorie mai tarziu dar ce folos ,razboiul a ucis mi de tineri care unii fara voia lor au fost inrolati la moarte! pentru ce? totul se pute fi discutat, ocolit si triunfa pacea spre dezamagirea celor care ii indemna la moarte !
1
2
Putin e tot un terorist care ucide oameni nevinovați și distruge clădiri A primit o lecție de la alți teroriști
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016