REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Gruparea violentă de proxeneți, Săndulache, care a speriat Spania, face prăpăd și în Constanța

Gruparea violentă de proxeneți, Săndulache, care a speriat Spania, face prăpăd și în Constanța

Replica API 7 aprilie 2022 | 22:32 20657

Clanul Săndulache este foarte bine cunoscut în Spania, și nu într-un sens bun. Aceștia obligau fetele să se prostitueze, le agresau (una dintre ele rămânând fără un braț, după ce i l-au tăiat cu sabia) sau le puneau să transporte droguri în vagin. Capii rețelei au fost condamnați la ani grei în Spania, fiind vorba de Cristian și Sebastian Săndulache. Alți membri ai grupării au rămas în România, nefiind extrădați, întrucât erau cercetați aici în alte spețe. Acum, iată că au ajuns și ei în arest, fiind implicați într-un scandal cu macete, la Ovidiu.

Cristian și Sebastian Săndulache (condamnați în Spania), foto: ziare.com

Magistrații Judecătoriei Constanța au decis, la data de 5 aprilie, ca Adrian Săndulache, Antoniu Petruț Voinea, Ionuț Săndulache, Leonardo Vasilică Săndulache și Alin Ionuț Lupu să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 26 martie a.c., pe fondul unui conflict spontan, cei 5 ar fi agresat fizic 2 bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cursul zilei de luni, 4 aprilie, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto, la locuințele bărbaților în cauză, din localitatea Culmea. Au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 macete, 2 boxuri metalice, un topor, 4 cuțite de diferite dimensiuni și 2 spray-uri iritant lacrimogene. Cei 5 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, după care arestați preventiv.

Leonardo Vasilică Săndulache

Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache, parte din gruparea periculoasă de proxeneți

Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au fost implicați în dosarul de proxenetism și violență extremă din Spania. Aceștia se ocupau cu recrutarea tinerelor, fie prin metoda Lover Boy, fie prin promisiuni cu o viață mai bună în sensul unui loc de muncă bănos. Astfel, tinerele ajungeau în Spania. Aici, li se spunea că trebuie să-și achite transportul și, prin urmare, trebuie să se prostitueze. Dacă nu voiau, începeau agresiunile. Fetele au fost bătute, iar uneia chiar i-au tăiat brațul cu o sabie. De asemenea, erau obligate să transporte droguri în vagin sau în lenjeria intimă pentru a le distribui clienților.

Gruparea infracțională era foarte bine structurată. Capii erau Cristian și Sebastian Săndulache (ambii condamnați la ani grei în Spania), Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache participau la recrutare. Banii erau colectați de capii rețelei, fiind vorba de sume frumoase. Chiar au făcut avere din aceste îndeletniciri, circa 1,5 milioane de euro.

Situația a durat până la sfârșitul anului 2017. Fetele erau duse în cluburile Model, Victoria și New Borgia (Cantabria), unde erau obligate să lucreze de la începutul după-amiezii până dimineața, sub amenințări fizice și psihice.

Așa cum e precizat mai sus, capii rețelei au fost condamnați în Spania, pe când ceilalți nu au fost extrădați, chiar dacă autoritățile din Spania au cerut, pentru că erau cercetați în România. Acum, iată s-au ales cu un alt dosar.

Citește și: Un PROXENET CONDAMNAT în SPANIA a fost PRINS la CONSTANȚA

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le sugeti pla ,ce le faceti voi labe triste
0
0
Nu trebuie sa fii solid ca sa fii bombardier, trebuie sa ai creier .. ceea ce multii dintre voi nu aveti, de asta sunteti muritori de foame
1
0
ce solid e, arata a bombardier
0
0
Atunci situatia ar sta altfel ,aici vorbesc dupa tastatura doar cei rupti de foame , iese frustrarea din ei .
0
0
Daca tot sunteti buni sa comentati aiurea, ce-ar fii sa va stie Vasilica si numele real si dupa vedem cum va fii gaozul vostru ! Oamenii infectii ce sunteti , stiti numai sa judecati, dar nu va uitati la voi !
0
0
asa o sa stea vasilica si la poarta alba cu ochelarii de cal pe ochi si cu gaoaza deschisa.in spate va fii un pat alb si nu un mercedes
0
0
Astia sunt mafioti demni de ziar? Faceti de ras mafia jegurilor
0
0
ce fata de interlop are vasilica asta, pfffff. Tavali-m-as pe muia lui de lachete
1
0
toti baietii se la tara sunt pesti
1
0
si pe mine ma lucreaza la dos ficiorul meu marin din c- voda
1
0
Vin miresele la poarta alba
1
0
intra in programu de reeducare de la poarta alba oameni ii fac astia intra proxeneti si ies cu tripla calificare infractionala
0
0
Sa vezi ce o sa care astia belite cu gaoaza la greu
0
0
Ce fete de oameni cumsecade au....
0
0
.... niste labe triste.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768