REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Grupul Disney va lansa o colecţie de 100 de filme pe Blu-ray în luna noiembrie

Grupul Disney va lansa o colecţie de 100 de filme pe Blu-ray în luna noiembrie

A.F. 25 septembrie 2023 | 00:00 247

Grupul american Disney, al cărui centenar este celebrat în acest an, va lansa în luna noiembrie o colecţie impresionantă de 100 de filme de animaţie, imprimate pe Blu-ray şi grupate sub denumirea "Disney Legacy Animated Film Collection", informează site-ul revistei Variety.

Grupul Disney va lansa o colectie de 100 de filme pe Blu-ray in luna noiembrie

Acest box-set va fi comercializat la preţul de 1.499 de dolari şi va fi lansat în data de 14 noiembrie, însă rezervările în sistem de pre-comandă sunt deja disponibile, în exclusivitate, pe site-ul reţelei de magazine Walmart.

Colecţia este grupată sub forma a trei seturi de volume, conţinând filme de animaţie realizate de Disney, Walt Disney Animation şi Pixar.

Spre deosebire de alte colecţii gigantice, aceasta nu conţine producţii de categorie B lansate direct pe casete video, ci doar titluri foarte populare, care includ atât filme devenite clasice, cât şi pelicule recente.

De exemplu, printre cele 100 de titluri figurează toate filmele din franciza "Toy Story", ambele producţii din seria "The Incredibles", filmele clasice "Pinocchio", "Dumbo", "Bambi", "Cinderella", "Alice in Wonderland", "Peter Pan", "Lady and the Trump", "Sleeping Beauty", "One Hundred and One Dalmatians", "The Jungle Book", "The Aristocats", "Robin Hood", "Aladdin" şi "The Lion King", dar şi mari succese din perioada recentă, precum "Elemental", care a fost lansat în acest an şi care este disponibil pe platforma de streaming Disney+.

Desigur, colecţia include şi câteva continuări lansate direct pe casete video, multe dintre ele fiind create de DisneyToon Studios, care a fost închis între timp, precum "Tinker Bell", "Return to Neverland", "The Jungle Book 2", ambele filme "Planes" şi continuările lor.

Ţinând cont de preţul mare de vânzare, nu este o surpriză că întregul set este comercializat alături de o gamă vastă de componente speciale. În interiorul setului sunt ambalate modele de afişe originale, pe lângă codurile digitale pentru fiecare film. În plus, colecţia include şi o litografie cu afişul următorului film Disney, "Wish", un certificat de autenticitate şi urechi ale personajului Mickey Mouse, realizate din cristale şi gravate cu logo-ul "Disney 100", citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768