REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gutue, spaima autobuzelor din Constanța, a fugit din arestul la domiciliu

Gutue, spaima autobuzelor din Constanța, a fugit din arestul la domiciliu

Virgil STOIAN 29 decembrie 2023 | 00:00 2912

Ilie Gutue, din Constanța, este cunoscut oamenilor legii pentru furturile din mijloacele de transport în comun. De această dată, cu toate că nu avea voie să părăsească locuința, aflându-se în arest la domiciliu, bărbatul s-a urcat în tren și a plecat la Fetești, pentru că nu se mai înțelegea cu familia. Din nefericire pentru el, a fost prins de poliție și condamnat pentru evadare.

Gutue, spaima autobuzelor din Constanta, a fugit din arestul la domiciliumediul în care acționa Gutue

Instanța a reținut că, în timp ce se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu Ilie Gutue a încălcat obligaţia de a nu părăsi imobilul, fiind depistat în trenul RE 8082, care circulă pe relaţia de cale ferată Constanţa-Bucureşti, părăsind astfel în mod nejustificat domiciliul unde executa măsura preventivă. Astfel, lucrătorii de poliţie din cadrul S.R.P.T. l-au depistat pe Ilie Gutue în trenul RE 8082, care circulă pe relaţia de cale ferată Constanţa-Bucureşti. Acesta nu deţinea legitimaţie de călătorie şi a susţinut într-o conversaţie purtată în limba engleză că a venit din Bulgaria şi nu are bani sau documente. De asemenea, acesta a precizat că este cetăţean italian. În momentul în care organele de poliţie au luat legătura cu Serviciul Imigrări Constanţa, bărbatul a început să vorbească în limba română, recunoscând că a minţit în privinţa identităţii sale, din cauză că nu avea bilet, precizând că nu are acte de identitate asupra sa, dar că se numește Ilie Gutue. În continuare, organele de poliţie au efectuat verificări în baza de date a Poliţiei constatând că bărbatul figurează cu măsura arestului la domiciliu.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Ilie Gutue la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. În urma contopirii cu celelalte pedepse, Ilie Gutue va executa 7 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Gutue, spaima autobuzelor din Constanta, a fugit din arestul la domiciliufoto cu rol ilustrativ

Cine este Ilie Gutue

Ilie Gutue este cunoscut oamenilor legii pentru furturile din mijloacele de transport în comun. Telefoane mobile, portofele, bani, bărbatul fură orice îi pică în mână. Acesta are deja la activ patru condamnări doar pentru furt, toate faptele fiind comise în autobuz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e labagiul din autobuz?
1
0
gutuie vei lua banana in toate orificiile
5
0
Gutue sa-mi faca tactu o mwe
10
1
Hai, la multi ani, gutue, cu multa .ue!
11
0
Gutue sa o iei la ciokomwe
11
0
Cine e acest Gutuie si ce facea el cand Moro era Dumnezeu in 42 si 43. Un pic de respect pentru legende r*****a. Ati ajuns sa promovati toti amatorii.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510