REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Guvernul a aprobat construirea noului stadion „Gheorghe Hagi” în Constanța

Guvernul a aprobat construirea noului stadion „Gheorghe Hagi” în Constanța

Victor ROTARU 19 octombrie 2022 | 15:29 3216

Guvernul României a aprobat astăzi, în ședință de Guvern, proiectul privind construcția noului stadion în Constanța!

Capacitatea arenei: 18.000 de locuri. Durata de proiectare și execuție a lucrărilor este estimată la 28 de luni. Stadionul va avea grad de clasificare UEFA 4 (nivel maxim). Va mai fi construit un teren de antrenament, cu 6 piste de atletism, cu o capacitate de 1.000 de locuri. Construcția va mai cuprinde săli de antrenament, centru de conferințe, spațiu expozițional, spații administrative și comerciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VOI ASTIA DE COMENTATI AIUREA. CONSTANTA ARE NEVOIE DE STADION MARE. O SA SE UMPLE NU VA FACETI GRIJI .SE POT FACE CONCERTE MECIURI FOTBAL SI MULTE ALTELE . TOATE ORASELE MARI AU STADIONE MARI . E NORMAL. CONSTANTA TREZIREAAA.
1
1
De aia ii trebuia domnului vice si lui Hagi terenul de la Palatul Copiilor . Nu faceam conexiunea intre fotbal si terenurile respective. Felicitari, sunteti toti oi . Intr-un oras fara parcari , trotuare, fara iluminat noaptea si dimineata, ei fac stadion...
4
2
Nu va mai stresați cu noul stadion . Va fi gata ca si sala sporturilor ' adica nu se stie cand .
8
0
Ptr Cornel. Exact ce am zis. Vrei sa fii ca la Cluj,Bucursti,Targu Mures. Baga ba banii in orasul tau. Un oras dezvoltat aduce dupa sine toate alea pe care zici tu ca le-am pierdut. Ma repet: Paine si circ Cornele. Ca asta vrea lumea.
4
4
Se da liber la facut blocuri pe farul.
7
3
Ce lipsa SBK? Daca se inghesuie toata prostimea si snobimea la 3-4 scoli si la Mircea si Ovidius, se fac mutatii fictive, acolo s-a ajuns in cretinismul muierilor din ro, iar in celelalte bate vantul?? s-au inchis scoli fix din lipsa de elevi!! natalitatea si populatia in scadere constanta in ultimii 10 ani, deci despre ce scoli noi vorbim? Poa' sa faca si mama spitalului, tot Bucurestiul, Clujul sau Austria vor fi variantele safe, mai tre si cadre medicale competente, ori cu medici absolventi de Ovidius, pas.
10
2
Nu spune nimeni unui nou stadion la Constanta. Este un lucru normal. Ai ditamai staiunea,port, oras si stateam intr-un stadion de liga a 4 in alata tara mai ,,civilizata". Dar de ce trebuie sa bagam 100 de milioane de euro in fotbal cand spitalele cad pe noi,fara crese ptr copii,gradinite,scoli,locuri de joaca,parcuri curate, strazi. Nimic ptr populatie ca na domne:Paine si circ a zis un imaparat. De asta asta avem noi nevoie. Baga bani in dezvolatarea societatii nu in circ !!!!
9
5
De 100 milioane coco la 2000 euro/loc(asa a fost la Wembley ala nou) aveam stadion de 50 000locuri.Restul pana la 18 000 de locuri e taxa de p***t ptr. pulimea constantei.m**e pulimea
7
0
in curand se face ,marakana. la cta 100 mii locuri, felicitari
6
0
De mai jos vor 30.000 de locuri ca asa au vazut ei la tv, pai cine umple ma stadionul cu fotbalul romanesc din ziua de azi
15
0
Va durea pixu' sa spuneti si unde se face....?
4
7
Victore, foarte bine punctat !
11
0
pai bine ma citizen, clujul si craiova au doua echipe in divizia nationala, pe cand la constanta daca nu era hagi aveai echipa de liga a treia, ca sa faci cu un stadion mare sa stea in paragina ca ala din medgidia , ca mai bine il modernizau pe ala !
13
1
Circ si paine. In loc sa faca ceva sa creeze cat mai multe locuri de munca pe perioada mai cat mai lunga
9
7
Ce sa faci bai nene cu stadion de 30.000 si Polivalenta de 12 k, cand in Sala Sporturilor nu vin moemntan nici 800 de insi /meci handbal, baschet, volei, iar stadionul de la Ovidiu nu se umple nici ala? Constanta e un oras antisport, de figurati, basinosi ai cafenelelor, al corvelor cu coorul in masina si al pensionarilor pomanagii. Arhisuficiente capacitatile proiectate.
25
4
Este ca atat poate Chitac Rusu si Ovanesian. Hutuca, cat ii mai tolerezi pe astia ma? Cum ma sa faci stadion de 18 k locuri la un oras de 350 k de locuitori iar vara ajunge la juma de miĺion lejer? Sa va iau terenu de tenis in pl ba Rusule ba Chitacule. Bulangii ordinari ce sunteti.ati facut un proiect doar sa fie facut cu parcari pt VIPuri. Adica pt voi.tu va n gura de nemernici. De abia astept sa ies la vot sa va trag mooe.incompetentilor care sunteti. 18.000 de locuri auzi la ei. Adica si mai putin decat sunt acum. Ii faceti makedoancei aerena de tenis ca nu sunt terenuri de tenis destule. De parca se si joaca tenis in Constanta la nebunie. Orasul e flamand dupa fotbal s ar umple stadionu meci de meci.si voi 18.000. Gunoaielor
12
13
Vrem stadion mare de 30.000 locuri
13
4
Vrem stadion mare de 30.000 locuri
13
3
Vrem stadion mare de 30.000 locuri
11
3
Vrem stadion mare de 30.000 locuri
12
4
Stadion pe masura primarului acestui oras. Nu ne ridicam nici macar la nivelul Craiovei. Clujul are doua stadioane mari, noi, frumoase. Noi vom avea unul singur, mic si pe deasupra si urat/ieftin. Atata poate primaria, care demonstreaza "implicare" si la constructia salii polivalente. Sala cu o capacitate la jumatatea celei din Cluj!!! Atata putem?!!
14
6
@BAI, Era vorba și despre Simona Halep în aceeași zonă, parcă.
9
0
Acolo trebuia facut doar stadion de fotbal ...parcari multe etc. Ce cauta terenul de tenis sa ia din spatiu? Sau facea un stadion mai mare.
9
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436