REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

GUVERNUL LUDOVIC ORBAN A TRECUT!

GUVERNUL LUDOVIC ORBAN A TRECUT!

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:13 481

Plenul reunit al Parlamentului s-a reunit luni, pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. A fost întrunit cvorumul necesar de prezență, fiind prezenți 240 de parlamentari. DE ASEMENEA, GUVERNUL A TRECUT, CU VOTUL TUTUROR CELOR 240 DE PARLAMENTARI PREZENŢI!

Înainte de aflarea rezultatului, Ludovic Orban spunea că are asigurate 237 voturi.

Pentru ca Guvernul să fie învestit era nevoie de prezenţa a cel puţin 233 de parlamentari la şedinţă şi de întrunirea a minimum 233 de voturi favorabile. Printre cei care au votat pentru Guvernul Orban s-au numărat și cei 8 parlamentari de la Pro România, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Emilia Meiroșu, Mircea Banias, Georgian Pop, Damian Florea. S-a votat cu bile, vot secret.

Reamintim că, săptămâna trecută, marţi şi miercuri, miniştrii propuşi în Cabinetul Orban au fost audiaţi în comisiile de specialitate ale Parlamentului, 3 din cei 16 primind aviz negativ de la parlamentari. Florin Cîţu - propus pentru Ministerul Finanţelor Publice, Ion Ştefan - propus pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei şi Violeta Alexandru - propusă la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale au primit aviz negative.

Au primit vot favorabil în comisiile parlamentare: Marcel Vela - ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Ciucă - propus pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ioan Marcel Boloş - propus pentru Ministerul Fondurilor Europene, Victor Costache - propus pentru Ministerul Sănătăţii, Lucian Bode - Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Virgil Popescu - Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Nechita Adrian Oroș - Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Bogdan Gheorghiu - propus pentru Ministerul Culturii, Cătălin Predoiu - Ministerul Justiţiei, Costel Alexe – Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ionuţ Stroe - Ministerul Tineretului şi Sportului, Monica Anisie - propusă pentru Ministerul Educaţiei, Bogdan Aurescu - propus pentru Ministerul Afacerilor Externe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad ca pe aici lumea se cam bucura si exalta de bucurie slugile nu sunt decat cei care nu vad un lucru esential presedinte avem Klaus prim ministru Ludovic comisar Sigfried chiar nu mai exista romani pentru Romania
3
3
sa va dau la muie de cacati ofticati , de teroristi ai poporului romani , comunisti vopsiti si infiltrati in echipa de distrugere a romaniei . Curvele de neveste le-ati trimis in diferite paturi pt a lovi din interior . Sa ne sugeti pula celor cu pensii speciale ....iar 300 de parlamentati cand ma-ta va prim min. iar tac-tu presedinte !
2
4
Prapadul vine peste voi pzd-eii nenorociti care ati aruncat cu lopata banii stransi la bugetul tarii, din impozite si taxe platite de cei mai necajiti oamenii iar voi le-ati umplut burtile, si asa umflate ,la toti godacii vostrii si la toate cozile de topor! Cum ma sa dai tu , guvern asa zis socialist, pensie de 20 de mii de euro pe luna!!! salarii de peste 25 de mii de euro pe luna!!! Voi sunteti sanatosi la cap!! Nici fostul presedinte SUA, Obama, nu are decat 8 mii de euro pe luna. Mama voastra de hoti si de talhari care cu niste tv penale si canale media ati prostit poporul si-ati furat pa
4
7
Felicitari. Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
5
Valea , inapoi la cratita la Videle !!
5
6
acum daca a trecut poate treceti si prin zona Baba Novac sa terminati ce nu a terminat Tel Drum. Disconfort urban se ocupa de tomis acum. Face politica la nivel central cu alte cuvinte.
3
0
Orbane sa iti dau moie. A incercat si jegosul Palaz sa ma schimbe.
9
7
guvernu orban o sa fie mult mai rau decat ciolos. vine bosu de la dezvoltare va face case cu stalpisori pe acoperis si borduri la geam
16
7
pentru toti cei care va bucurati.... mai vorbim peste un an...
21
7
Bravo! Felicitari! Am scapat de CIUMATI, de cei mai mari hoti, mincinosi si penali, de cea mai DEZASTRUOASA guvernare.
10
17
HOTII de la aeroport sa fuga cat ii tin picioarele. Vin astia peste noi si vad cat am furat si cate angajari de curve am facut .
11
5
F bine, in noul guvern sunt oameni competenti care , in niciun caz, nu se pot compara cu gasca lui Dancila Vasilica. Poate vor face si ei greseli, poate unii vor fi la fel de nesimtiti ca Orlando sau la fel de nesimtiti ca ministru " secunda" Moga Nicolae, totul este posibil. La noi , ca si in Occidentul zugocat de ifose si pilde. Acum insa , PNL si Iohanis nu mai au nicio scuza sa nu actioneze in secunda 2 si sa-i " arda" pe nesimtiti si pe profitorii din noua gasca. Poate Romania, in sfarsit, are o sansa de mai bine, de a se face bine, nu neaparat pt noi, generatia asta, ci pt copii nostrii
11
11
... ... nationalitatilor conlocuitoare din Romania ! si .. agenturilor straine !
12
5
Sa moara slugile PiZeDe..
7
14
uraaa fratilor .am castigat .lapte si miere va curge ....pt noi. ne pregatim copii , nepotii si amantele sa le dam de lucru.i dam pe aia de la psd afara.i bagam pe ai nostri....uraaaa
14
6
Sa le confiste averile celor cu parandaraturi si spagi luate pentru orice aviz sau aprogare ! Se credeau vesnici ! Au capusat toti constantenii ! I au umplut de stalpisori si ciment ...le au luat soarele si demnitatea ! Rusine
11
6
Nu-i suficient ca psd-istii sa plece acasa! Trebuie sa dea socoteala pentru dezastrul pe care l-au facut in tara!
15
13
o gasca de putori ordinare
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510