REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Guvernul virează o nouă tranșă de bani, pe cardurile sociale

Guvernul virează o nouă tranșă de bani, pe cardurile sociale

Virgil STOIAN 29 iulie 2024 | 11:46 579

O nouă tranșă de 250 lei va fi virată, începând cu 14 august, pe cardurile de alimente pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane de beneficiari eligibili, anunță ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu. Cardurile pot fi utilizate pentru alimente sau pentru mese calde.

Guvernul vireaza o noua transa de bani, pe cardurile sociale

„O nouă tranșă de 250 lei va fi virată în luna august unui număr de aproximativ 2,6 milioane de persoane. Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu valoarea de 250 lei va începe din data de 14 august pentru un numar de aproximativ 2,6 milioane de beneficiari eligibili”, scrie pe Facebook Adrian Câciu.

El reamintește că beneficiarii acestui sprijin acordat de Guvernul României sunt persoanele – copii şi adulți – încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri lunare proprii realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei, familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale 675 lei, familiile monoparentale ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 675 lei, familiile şi persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul de incluziune, în condițiile Legii nr. 196/2016 privind venitul minim de incluziune, cu modificările şi completările ulterioare, pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale şi beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei, precum și persoanele fără adăpost, astfel cum acestea sunt reglementate potrivit prevederilor legale în vigoare.

Cardurile pot fi utilizate pentru alimente sau pentru mese calde.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU MAI MULTE CARDURI SOCOALE...PENTRU NUMEROASE....POMENI ELECTORALE...PENTRU PENSII SI SALARII DE K......KAT....VOTATI CIOLANUL PESEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2
0
VA MULTUMIM DLE. CIOLACUL..NOI PUTORILE ACESTEI TARI, CARE TOATA VIATA AM TRANDAVIT MEROTAM RECUNOSTINTA ACESTUI GUVERN...NOI N-AM PUTUT MERGHE LA MUNCA DEOARECE NOPTILE VIETII NOASTRE AU FOST FOARTE SCURTE..NOI AM FOST EROII ACESTEI TARI...NOI ASTEPTAM MEREU POMENILE ELCTORALE...SI VETI FI VOTATI DOAR DE NOI...ASA CA... CEI CARE AU DUS GREUL ACESTEI TARI,VOR PRIMI DREPT RACUNOSTINTA EXACT...UN...K....KAT LA PENSIE..VPTATI CIOLANUL PESEDEEEEEEEEEEEEE
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016