REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Hackerii au spart site-ul Consiliului Județean Constanța!

Hackerii au spart site-ul Consiliului Județean Constanța!

Mirela PASCAL 25 mai 2023 | 10:19 4151

Site-ul Consiliului Județean Constanța nu funcționează de miercuri, 24 mai a.c.. Hackerii l-au spart, iar experții depun eforturi pentru a identifica sursa și pentru a remedia problema.

Hackerii au spart site-ul Consiliului Judetean Constanta!

”În urma atacurilor constante din ultima perioadă, site-ul Consiliului Județean Constanta a cedat. În prezent, experții IT depun eforturi pentru a identifica sursa sau cauza exactă a breșei de securitate care a dus la compromiterea site-ului.

Hackerii au spart site-ul Consiliului Judetean Constanta!

Echipa de specialiști IT depune toate eforturile pentru a remedia problemele și a asigura o protecție mai puternică împotriva atacurilor viitoare”, ne-a declarat Marian Cioacă, purtătorul de cuvânt al CJ Constanța.

Hackerii au spart site-ul Consiliului Judetean Constanta!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atunci va fi vai si amar de putica voastra!
2
3
Ptr.cei care vor sa dezgropam' mortii'! Odata pornit acest proces se v a merge pana la capat!
1
1
Expertii in IT depun eforturi? Expertii ar rezolva situatia in timp util nu ar trebuii sa faca eforturi, replica va rog inlocuiti personalul patetic, puteti si mai bine !!!
3
0
Răspuns: eu va înțeleg nemulțumirile celor de la RAJDPP, dar nu aveți ce sa le faceți. Chiar dacă se va schimba conducerea (directorul), ceilalți vor ramane pe funcțiile lor în continuare.
4
0
Ar trebui sa ai si carici daca ai astfel de pretentii, momentan mars si schimba-ti OB-l!
3
1
sa le s**i cariciul celor trei de mai jos
1
1
Domn presedinte Claudiu-Iorga Palaz, colectivul societatii RAJDP, va invita sa luati parte la cea de a doua piesa de teatru satiro-comica, ce se desfasoara zilele acestea in cadrul societatii noastre. Daca acum cateva luni v-am oferit un super spectacol marca Acsinte, acum va rugam sa luati parte la trilogia Tache, Ianche si Cadar reinterpretata, la care in rolurile principale ii avem pe: Director Generat-Razvan ZacGol (de la cap gol), consilier pe probleme de manele: MosNianu zis si Vanilla Vlas si nimeni altul decat dublul laureat in prostie, nimeni altul decat prim-pupincuristul anului: Kaka Kalciu.
5
2
Pariez pe orice ca 99,999 la suta din populatia judetului nici nu stia ca exista un site al consiliului si nu-i intereseaza nici acum; dar asa sunt politicienii nostri si unii jurnalisti dusi cu capul
4
1
I-a obisnuit Eserghepul sa o ia tot CJ-ul pe din dos, acum le-o dau altii prin fata
7
1
Vai vai vai ce durere, să vezi CJul cum piere. Lupușor și Gelișor o belesc încetișor.
8
0
adica doi ciutani de 12 ani care au bagat parola 1234, pt ca asta e nivelul de iq al cjc, Lupu rupe creionul daca il pui sa scrie dupa dictare.
13
0
o fii nicusor de la baile reci..
1
0
Nicule, ca-s p****i asta o stim, mai p***t este ca s-au cuplat intre ei si “nasc” alti avortoni ca si ei…s-a umplut regia de genii. p******a aia de la Santierul 2 Mai a inteles intr-un final, ca din angajata la un salon de infrumusetare, nu poti deveni consilier, si la fel de bine iti spun eu ca nici din steawardeza inginer. Dar daca specialista umbla bine la mansa lui Razvanel si il “aterizeaza” si “decoleaza” bine, ce putem sa facem noi?
9
1
24 iunie??!!
1
0
IL FACETI VEDETA PE DL KALCIU. CATI DIN RAJDPP MAI SUNT CA EL?
6
1
L-au scos pe Gelil din pozele si inregistraile cu Lupu?
9
0
serios ? si ce trafic are rahatul asta de site ? increderea in consiliu e zero, pe cine intereseaza faptul ? pe nimeni
13
0
Am auzit ca au trimis aia de la Microsoft toti specialistii sa gaseasca cauza si se pare ca au dat de ea: ieri 24.05.2023 in cladirea Consiliului Judetean a pasit Kaka Kalciu de la RAJDP si toate server-le au fost date peste cap. Emana omul asta o prostie, ca usor usor va da peste cap si inteligenta artificiala. Si ce este si mai trist ca s-a combinat cu alte inteligente blege din cadrul Regiei si usor usor nou societatea va aluneca in faliment. Si incalecand pe-o sa, societatea se va privatiza si ghici cine o va lua? Dar Razvane nu uita Poarta Alba ii tot colea!
12
1
expertii o cam sug ca daca erau experti, nu spargeau aia niciun site. dar probabil mai e nevoie de un contract de mentenanta it si nu stie amiralu cum sa mai imparta banii. jeguri ordinare
7
0
Ii spargeau curul lui Lupu
12
1
Voi in redactie traiti in viitor. E 25 Iunie la voi, nu Mai. Bravo ba baieti, ce sa zic.
12
0
Cine stie ce o fi la gura lui Lupu! Poate mai apar niste inregistrari cu el.
13
1
sa-l mwiasca indeajuns pe iinfractorul lupu !!!
16
0
experti angajati de chitac? si au gasi poze porno cu primarul? juca trenuletul cu ciracii sai?
17
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166