REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Hackerii pot să vă fure banii din conturi prin intermediul mesajelor de Crăciun

Hackerii pot să vă fure banii din conturi prin intermediul mesajelor de Crăciun

Virgil STOIAN 25 decembrie 2023 | 11:21 1952

Atenție la mesajele primite în această perioadă, chiar dacă vin din partea unor cunoștințe! Atunci când formularea textului pare suspectă și sunteți îndemnați prin mesaj să accesați linkuri sau atașamente, contactați expeditorul pentru lămuriri pe un alt canal de comunicare.

Hackerii pot sa va fure banii din conturi prin intermediul mesajelor de Craciunfoto cu rol ilustrativ

Specialiștii atrag atenția cu privire la mesajele pe care le primim în această perioadă de sărbători, pentru că aceste mesaje pot conține și linkuri dăunătoare, care pot inclusiv să îi lase pe români fără bani.

Specialiștii spun că atunci când primim astfel de mesaje este posibil ca hackerii să fi clonat deja paginile prietenilor noștri.

Vorbim despre rețele de socializare care sunt vizate tot mai mult de infractorii cibernetici și ajungem fie să avem telefoanele sau calculatoarele virusate, fie chiar să rămânem fără banii din cont.

Tocmai de aceea, indicat ar fi, imediat ce primim aceste mesaje, să ne asigurăm că într-adevăr, nu este vorba despre vreun hacker și, în al doilea rând, să nu accesăm aceste link-uri, care se pot dovedi a fi extrem de periculoase, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernul se ocupa sa iti rupa capul mai tare prin taxe si multe altele... nu sa te apere pe tine! Eu zic ca mai bine te aperi singur!
2
0
mai lasatine cu hackeri astia cei mai mari hoti sunt astia de ne Pun Poprire pe card-uri
4
2
guvernul unde e in toata poza asta ? el de ce nu lupta deloc online cu gramada din ce in ce mai mare de infractori care actioneza online pe pcuri si mobile ? guvernul ca si parlamentul ptr ca si legislatia este foarte importanta traiesc pe alta lume sau dorm ? nu au in fisa postului sa lupte cu infractorii oriunde s-ar afla ptr ca eu asa credeam ?
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016