REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Hagi a obosit: renunță la acțiunile pe care le are la clubul Farul Constanța! Video

Hagi a obosit: renunță la acțiunile pe care le are la clubul Farul Constanța! Video

Virgil STOIAN 18 august 2024 | 19:05 3072

Gică Hagi (59 de ani) a avut o conferință de presă ”explozivă” înaintea partidei Farul - Hermannstadt, care va putea fi urmărită luni, începând cu ora 22. Hagi a anunțat că va ceda pachetul majoritar de acțiuni de la Farul și a dezvăluit că va părăsi și postul de antrenor la un moment dat, dacă ”lucrurile nu merg bine”. ”Regele” a răbufnit din cauza situației de la stadionul din Constanța.

Hagi a obosit: renunta la actiunile pe care le are la clubul Farul Constanta! VideoHagi la meciul Generației de Aur

Vechea arenă a fost demolată anul trecut, însă startul lucrărilor la noua ”bijuterie” se tot amână.

Gică Hagi: ”Mai rămân cu 10% pentru că atât pot! Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%!”

”Eu nu construiesc stadioane, eu am construit baza sportivă, e a Farului. O vom deschide în septembrie, veţi vedea în ce a băgat Hagi banii lui, asta am făcut. Mai mult nu am putut, atât pot! Apropo de visul meu... Visul meu a fost să fac o academie de copii şi juniori şi am făcut-o, la cel mai înalt nivel, şi în România şi la nivel european. Asta am făcut eu în ultimii 16 ani, am construit o academie, care are cel mai mare buget, am muncit pentru România, am produs. La seniori, uitaţi! Acolo e presiune, iese, uneori nu iese, deocamdată suntem normali. Aţi văzut fetele (n.r.- echipa feminină a Farului), un an şi au câştigat campionatul. Au bugetul cel mai mare.

Hagi a obosit: renunta la actiunile pe care le are la clubul Farul Constanta! VideoHagi nervos în timpul meciului

Stadionul nu e al meu, e al oraşului. Dacă vrei să treci la alt nivel, trebuie să vină banii. Farul are multe de făcut, de aceea nu am plecat la lotul naţional! De aceea nu am acceptat! Farul are multe de făcut, încă foarte multe de făcut pentru a face performanţă la nivel intern, să se bată cu cele mai bune, şi după la nivel european. Încă sunt multe! E nevoie de timp şi sperăm să se facă lucrurile. Dacă nu se împlinesc… Mai mult de atât, nu pot să mai fac. Să nu aveţi speranţă. Am luat campionatul, Supercupa, Cupa, ce pot să fac mai mult? Am produs jucători. 58 de jucători am debutat! Fac 60 (n.r.- de ani) la anul. Sunt om şi eu, viaţa e din ce în ce mai scurtă. Aşa că voi lăsa loc celor tineri, Farul va fi forever.

Hagi a obosit: renunta la actiunile pe care le are la clubul Farul Constanta! VideoHagi la conferința de presă

Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu ştiu! Vă mai zic una! Voi da acţiunile! Rămân cu 10%! Trebuie să lămurim şi lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acţionar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10% pentru că atât pot! Restul nu mai pot. Cine vrea să devină şeful mare… Clubul să aibă continuitate.

Hagi a obosit: renunta la actiunile pe care le are la clubul Farul Constanta! Video

Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%! Las locul altuia dacă nu merg bine. E clar asta, toţi ştiu asta din club, le-am comunicat. Dar 10% sunt acolo. Hagi e singurul care a investit în Farul. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona. Hagi s-a întors, mi-am făcut datoria. Vreau să las totul aşa cum trebuie, clubul îl văd cu acţionari puternic.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un jeg makeedonesc.
0
1
Ciupaneza, vrea 10%, sa fie antrenor, sa taie si sa spanzure el iar altul sa bage banii...:))
2
1
Un jeg m*****n
1
1
Am nevoie de voi. Găsim un antrenor? Un fizioterapeut, un autocar, facem cheta pt utilități, etc. Ne vom recupera banii prin bilete și abonamente, sponsori, Liga. Ducem noi echipa Farul mai departe.
1
0
Cum spui mai Gheorghe; Hagi numai poate, Hagi a obosit,de parca ashtepta cineva ceva de la tine si te lauzi cu doua titluri cu toate ca din postura de campion tu cu Viitorul sau mai nou Farul nu ai jucat nici macar in grupele Conference League adica liga aia creata de UEFA pentru echipele din campionatele cele mai slab cotate valoric din Europa pentru ca sa joace si micutzi ashtia pe undeva,spui ca ai muncit atunci daca ai muncit bine vei culege roadele adica se vor ingramadi investitori sa cumpere actziuni de la tine si vei pleca multzumit de munca ta,ramanae de vazut daca este chiar asha.
6
1
Ne pricepem cu to(n)ții. Suntem suporteri doar la victorie.
2
6
DL. Luigi ești neam cu cel din Crucea? Popescu și Pt Gica Contra au dreptate. Ia căutați pe google ca a fost mare tam-tam când a fost numit Stadionul din Cta cu numele lui Hagi. I sa promis bani pt academie, acum cei din Cons. Local bat în retragere.
5
2
E ca aia la OTV - nu mai văd nimic, am obosit =)))
5
1
Superbet i i dicteaza si cind merge la toaleta..
5
1
Constanta e plină de c****i cu bani. Să investească la Farul!
7
1
Ce a facut ? a luat hotelul aproape gratis , baza de la Ovidiu i-au facut-o turcii de la Galatasaray , a luat totul moca ........ce il tot laudati ca a facut , ce a facut a fost pentru el , el si-a bagat bani in buzunar si cand a vandut jucatorii si cand a castigat campionatele , doar nu a facut pentru constanteni
12
6
Bai nesimțiților cu aceste postări idioate nu va e puțin rușine față de ce a făcut acest om pentru orașul nostru!
13
11
Acum vreo 2 saptamani injura suporterii si cerea ca CSM Constanta sa ii dea bani . Pai de bine de rau CSM Constanta sustine echipe juniori si seniori de hanbal, basket , box , volei , gimnastica ,lupte etc si la aceste echipe sunt pe categorii de varsta care participa in campionatele nationale cred ca azi CSM ul sutine sportul din Ct foarte bine . Sportul nu inseamna numai fotbal si fotbalisti platiti cu zeci de mii mai ales din bugetul local, stim cu totii câti bani se sifoneaza in lumea fotbalui prin impresari si restul, interesul este ca cei mici sa faca sport indiferent de sportul practicat . Hagi un club privat doreste sa fie sponsorizat de Consiliul Local ,pai atunci acelasi lucru il pot cere si restul cluburilor private de fotbal din oras de ce doar el . Oricum medalii in tara mai aduc doar cei din alte sporturi , din fotbal traim din amintiri si nici acolo nu avem un Balon de aur sau cine stie ce finala castigata .
12
5
viitură ovidiu în camp
11
2
Fugi...dute după fiitù,în occident,să fii lingă el..că asta este oful tău de te cerți cu toată lumea..numai ai bun simt în tine,și respect pentru suporteri. Ești un analfabet,un agramat,și la gură spurcat tare. Să te ajute aromânii tăi cu bani...nu alții sa vină cu banii,și tu să decizi totul. Sincer,ti-a venit timpul să pleci,să te liniștești,,ești nervos și agitat tare...dar repet ,din cauza fetitei cu bentiță Ianis...care este o nulitate de fotbalist...dar bine ca să însurat să mai adune și el niște bani...din darul de la nunta.. Asa ca DRUM BUN GHEORGHE HAGI
11
7
ovidiu în camp
10
3
Da. Este un mos îmbătrânit. Aua!
12
6
Bai nesimtitule vrei sa fugi cu banii… Ai refuzat nationala ca vroiai multi bani. Taranu Hagi nu totul e pe bani
14
14
Fuge cu cat de multi bani poate, stie ca e faliment… Hagi trage teapa vetii
19
16

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212