REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
17.8° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Hagi nu s-a ferit de cuvinte. Mesaj tranșant, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naționala României

Hagi nu s-a ferit de cuvinte. Mesaj tranșant, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naționala României

Victor ROTARU 24 iulie 2024 | 00:00 1353

FRF a anunţat încheierea colaborării cu selecţionerul Edi Iordănescu (46 de ani), la final de contract.

Hagi nu s-a ferit de cuvinte. Mesaj transant, dupa ce Edi Iordanescu a decis sa plece de la nationala Romaniei

Antrenorul a refuzat prelungirea înțelegerii și a enumerat 5 motive care l-au făcut să renunțe la naționala României.

Gică Hagi (59 de ani), unul dintre tehnicienii aflați pe lista FRF pentru postul de selecționer, a dezvăluit că a rămas surprins de decizia luată de Edi Iordănescu.

"E o surpriză! Un antrenor când face bine trebuie să rămână. Așa era logic, să meargă în continuare cu echipa națională. Din păcate, e decizia lui, el știe cel mai bine, n-avem de ce să comentăm prea multe.", a declarat Gică Hagi.

"În seara asta vorbesc despre meci, nu vorbesc despre altceva. Mai devreme sau mai târziu veţi vedea (n.r. dacă va prelua naționala României).", a mai spus Hagi.

"Regele" se află pe lista FRF pentru a-i lua locul lui Edi Iordănescu. El a mai fost selecționerul României, în perioada septembrie 2001 - noiembrie 2001.

Sub comanda lui Gică Hagi, "Tricolorii" au pierdut barajul de calificare la Cupa Mondială 2002, contra Sloveniei (1-2 în tur, 1-1 în retur).

În mandatul lui Edi Iordănescu, echipa naţională a înregistrat, în 28 de partide, 10 victorii, 10 rezultate de egalitate şi 8 înfrângeri.

După o campanie în Liga Naţiunilor, în 2022, care a reprezentat o etapă de pregătire a preliminariilor pentru EURO 2024, FRF a decis continuarea colaborării cu Iordănescu, iar în campania de calificare pentru turneul final din Germania echipa naţională a încheiat pe primul loc, neînvinsă, şi cu doar 5 goluri primite în cele 10 partide.

La turneul final al EURO 2024, sub conducerea lui Edi Iordănescu, România a câştigat grupa, depăşind Belgia, Slovacia şi Ucraina. În primul meci al turneului final, "Tricolorii" au reuşit cea mai categorică victorie din istoria participărilor la turneele finale, mondiale şi europene: 3-0 cu Ucraina, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este adevarat cand spunetzi:"Romania a obtzinut cea mai mare victorie la un turneu final al Campionatului Europen 3 la 0 cu Ukraina"dar trebuia sa spunetzi ca nici nu a fost greu pentru"generatzia de suflet" sa obtzina performantza asta avand in vedere ca Romania cu generatzia de tabla nu a obtzinut decat o singura victorie in istorie la turneele Finale ale C.E.la un gol diferentza cu Anglia meci in care Gh.Hagi nu a jucat,datzi informatzii complete daca suntetzi ziarishti numai copiatzi doar ce au scris altzi.
2
0
rezultate de rahat, antrenori de cacao, fotbalisti reciclati, fomisti. asta e fotbalul romanesc. bine, daca tragi o liniuta, este echipa de suflet.
7
0
Hagi nu se poate feri de cuvinte,cuvintele se feresc de el.
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710