REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Hailey Bieber, din nou a copiat-o pe Selena Gomez

Hailey Bieber, din nou a copiat-o pe Selena Gomez

Valentina CAMARA 16 martie 2023 | 00:00 1035

Din nou, Hailey Bieber a copiat-o pe Selena Gomez! Fosta iubită a lui Justin Bieber a postat un filmuleț pe contul ei personal de Instagram în care își face rutina de make-up, iar soția cântărețului internațional și-a pus rutina de beauty înainte de premiile Oscar și putem observa că are aceleași gesturi ca Selena Gomez.

Hailey Bieber, din nou a copiat-o pe Selena Gomez

Justin Bieber, urmărit fosta și actuala? Chiar dacă în urmă cu puțin timp, Hailey Bieber și Selena Gomez au atacat-o subtil pe Selena Gomez atunci când s-au afișat cu sprâncenele laminate, acum soția cântărețului este din nou în vizor.

Hailey Bieber, din nou a copiat-o pe Selena Gomez!

Selena Gomez este din ce în ce mai activă pe contul ei au personal de Tik-Tok, iar în urmă cu câteva zile starul internațional a postat rutina de make-up și putem observa că Selena Gomez și-a a dus mâinile la față, iar la scurt timp înainte de ''Premiile Oscar'', Hailey Bieber apare cu aceleași gesturi pe care le are fosta iubită a lui Justin Bieber.

Mai mult decât atât, Hailey Bieber a fost prezentă pe covorul roșu, însă soțul ei, Justin Bieber, a lipsit de la marele eveniment și a lăsat-o singură pe partenera lui. Să fie probleme în căsnicie?

Hailey Bieber și Kylie Jenner au atacat-o subtil pe Selena Gomez

Kylie Jenner împreună cu Hailey Bieber au luat în râs sprâncenele Selenei Gomez în urmă cu câteva săptămâni, chiar dacă Selena Gomez mărturisea pe rețelele de socializare că și-a făcut laminare la sprâncene și că a fost un accident, pe motiv că sunt prea laminate.

Cele două vedete internaționale nu s-au putut abține și au râs pe seama asta, însă în urma scandalului Kylie Jenner și Hailey Bieber au pierdut un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare, astfel că Selena Gomez a reușit să fie cea mai urmărită femeie din lume pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303