REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
22.7° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Haine la modă pentru vară – ce purtăm în acest sezon

Haine la modă pentru vară – ce purtăm în acest sezon

Replica API 14 iulie 2021 | 23:55 1609

Fiecare sezon vine cu o grămadă de noutăți în ceea ce privește vestimentația. Dacă ești genul de persoană căreia îi place să fie tot timpul la modă, atunci trebuie să te pui la curent cu ceea ce se poartă și în acest an.

Știi bine că detaliile fac diferența. Așa că ce poți alege pentru ținutele de vară? Care sunt acele haine la modă care completează ținuta perfectă? Și cum le pot combina astfel încât să dau dovadă de stil și eleganță? Dacă nu ai răspuns la aceste întrebări, poți afla mai jos câteva detalii de ajutor.

Ce ținute să alegi pentru muncă?

Ținutele de lucru potrivite nu trebuie să fie numai la modă, ci și extrem de confortabile, iar eleganța este, de cele mai multe ori, necesară. Deși este de preferat să îți îndrepți alegerile spre ținute elegante, formate din rochii, pantaloni eleganți și cămăși, atunci când vrei să fii la modă, dar în același timp extrem de confortabil, poți alege unul dintre modelele de tricouri Puma pe care să îl asortezi la o ținută casual cu accente elegante. În culori mai sumbre sau mai vesele, cu detalii diverse, tricourile de acest fel reprezintă garanția confortului absolut chiar și atunci când vine vorba de ținute potrivite pentru serviciu.

Ce ținute să alegi pentru ieșirile în oraș?

Când îți planifici o ieșire cu prietenii în oraș, își propui înainte de toate să te simți bine, să te relaxezi. Iar hainele pe care le porți contribuie la acest aspect. Cu toate acestea, ți-ar plăcea cu siguranță să arăți și bine în ceea ce porți, iar pentru a combina cele două aspecte este posibil să nu știi ce să alegi. O ținută relaxată de vară formată dintr-un tricou în culori vesele și o pereche de pantaloni Adidas te scoate din impas. Alegând această variantă, poți fi sigur că ai o ținută simplă, dar în același timp la modă, lejeră și în același timp deosebită. Aruncă-ți picioarele într-o pereche de sneakers pe măsură și te poți bucura de cele mai frumoase momente alături de prieteni.

Ce ținute sportive se poartă în acest sezon?

Atunci când vine vorba de ținutele sport lucrurile devin puțin mai simple, însă mulți doresc ca și atunci când fac sport să poarte ceva la modă. Cu unul dintre modelele variate de tricouri Nike nu este greu să fii la modă și să porți ceva practic în același timp. Poți alege modelul preferat cu siguranța de a te simți bine, mai ales că acestea sunt realizate din materiale de calitate, cu designuri deosebite care respectă ultimele tendințe în modă.

Ținutele de vară nu mai sunt atât de greu de ales atunci când ai atâtea variante de calitate din care poți alege. Poți alege pantaloni scurți sau pantaloni lungi, un tricou negru sau unul colorat, iar ținuta ta nu este numai confortabilă, ci și una care se încadrează în acea modă atemporală care este întotdeauna apreciată de cei care iubesc frumosul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118