REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
24.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție

Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție

Virgil STOIAN 14 septembrie 2024 | 12:05 1002

Un hairstylist faimos din România a fost în centrul unui scandal monstru în trafic. Bassam Dabbas a fost filmat de o șoferiță în timp ce o înjura și apoi i-a lovit mașina.

Hairstylistul vedetelor a facut scandal in trafic, iar soferita agresata a depus plangere la politie

Scandalul din trafic s-a petrecut pe un bulevard aglomerat din centrul Capitalei.

Mărturia șoferiței: „Eu aveam verde la semafor. A vrut să se bage în fața mea și nu l-am lăsat. S-a enervat foarte tare și a deschis geamul să mă înjure. Apoi pasagerul a fugit până la mașina mea, deși eram cu cinci mașini în fața lui, a tras de portieră și a bătut în geam. La următoarea trecere de pietoni a venit din nou și atunci am scos telefonul și am filmat.”

Tânăra a filmat cum celebrul hairstylist o înjură și aruncă în mașina ei cu o doză de energizant. La un moment dat din autoturism a coborât și pasagerul care trage de ușa șoferiței.

La scurt timp, Bassam Dabbas a postat și varianta lui pe o rețea de socializare.

„Dar dacă mă vedeți și mă cunoști prin trafic și faci în ciudă, prostii, claxonezi, începi să pui frână în fața mea și fac depășiri în fața mea ce aștepți să fac! Gândindu-mă că ea se amuză, că m-a văzut și m-a recunoscut, să înceapă să facă miștouri cu mine în trafic!”, a spus acesta într-un mesaj video.

Tânăra a depus o plângere la poliție.

„Secția 13 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că i-ar fi fost proferate injurii în trafic, de către doi bărbați, pe o stradă din Sectorul 4. În urma verificărilor specifice vor fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Capitalei.

Bassam Dabbas este cunoscut ca hairstylistul vedetelor. Are peste 500 de mii de urmăritori pe rețelele sociale unde postează filmulețe cu coafurile pe care le face femeilor care vin în salonul lui, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AU AJUNS VEDETE...HAYRMIANOS SA LE DAU PRIN GINGII.
3
0
Gay-ul asta vrea băgat în seamă.mare frizer..mm de bulan spart
9
0
Te-n gura de frizer palestin. Marsh inapoi in Gaza.
10
0
ăsta e frizer. mai e unul tot frizer care acum e director la spital la harsova Marian Ciciu. Astazi daca esti magar si ai tupeu te descurci mai bine decat daca esti om cumsecade.
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245