REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
26.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul care ar fi fost contaminat cu Roxadustat

Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul care ar fi fost contaminat cu Roxadustat

Victor ROTARU 16 februarie 2024 | 08:26 2244

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe patru ani pentru dopaj. Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.

Halep da in judecata compania care a produs suplimentul care ar fi fost contaminat cu RoxadustatSimona Halep

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Halep, în vârstă de 32 de ani, a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul turneului de la Flushing Meadows din 2022 şi că Keto MCT pe care l-a luat a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Dubla campioană de grand slam a declarat că nu a folosit niciodată substanţe interzise şi că neglijenţa Quantum şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal i-au afectat cariera şi i-au provocat umilinţă.

Halep cere, de asemenea, daune punitive. Ea a intentat procesul la un tribunal din New York, în Manhattan.

Quantum, cu sediul în Scarborough, Ontario, nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii pentru Reuters.

Fondatorul său a declarat în octombrie pentru ziarul canadian The Globe and Mail că Halep caută un ţap ispăşitor şi că firma sa a fost transformată în „ţapul ispăşitor”.

Halep contestă suspendarea de patru ani impusă în septembrie anul trecut de un tribunal al Agenţiei Internaţionale de Integritate în Tenis.

Deşi a fost de acord că Halep nu a ştiut că suplimentul ar fi putut conţine Roxadustat, tribunalul a declarat că această contaminare nu ar fi putut explica cantitatea de medicament găsită în proba sa de urină din 29 august 2022.

La Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au avut loc săptămâna trecută audierile în cazul Halep.

„Cred cu adevărat că adevărul va ieşi la iveală şi că ziua în care voi fi pe teren va fi în curând”, a declarat Halep reporterilor.

Halep a câştigat Roland Garros în 2018 şi Wimbledon în 2019, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i nimic, drogata poate sa se intoarca la oile ei. Behehehe
4
0
A draq makidoanka ii e foame grava de bani !
5
0
Buhaita era mata cand te facut. c***a de mata era beata si sa futut cu tot orasul. Nici nu stii care e tactul la cata p**a a luat mata
1
1
Pai ce ma, doar ti stii sa jignesti? Ia mai lingema in c*r de c***t ma p**a mica! Si stergete la bot ca esti de sloboz
1
1
Iao tu pe mata si dai m**e! Cacas pe mata! Mai scri daca vrei sa ii dau si m**e!
1
1
Hai suge p**a. Pana acum ceva timp ziceai de ceori. Acum de astia. Mai ramane sa zici de turci, tatari si lipoveni si ai zis de toti. Dute in p**a mea de p***t
1
1
Blocuri ai facut tu ba javra si acum arunci pe altii. Ai uitat cand lai votat pe Mazare bagamias p**a in mata. Sa stai la puscarie cu mazare si Constantjnescu. In aceeasi celula sa stati si sa va sugeti p****e!
1
1
Poporul asta de idioti nu merita sportivi ca ea. Nu merita nimic. De fapt, merita ceva: sa fie exterminat si sa dispara in negura timpului ca de la revolutie si pana acum am ajuns sa ne fir rusine sa zicem ca suntem romani! Ati facut tara si poporul de rusine javrelor scarboase. Ati umplut occidentul de hotii si de crime! Muriti toti javrelor!
1
3
Daca tu esti un mincinos fara coloana vertebrala si fara caracter, nu inseamna ca toti sunt asa. Cacatule!
1
2
Ba, ce analiza ai facut. Ba, da dastept esti ba. Prostule!
1
1
Sportul national în RSR.
2
0
Ce temei are, când concluziile instanței arată că ar fi trebuit ingerate cantități de Roxadustat 60 de ori mai mari decât cele din suplimentut presupus contaminat, pentru a justifica cantitățile găsite în sânge?!
5
1
Da ce buhaita de bautura esti Simooo
7
3
Fa HALEPO FA Hahalepra Symona HAPLEA HALEPUTZA intrs in vorbs cu nea NIKU APUKAMAY DALA MYKU
6
3
Inutil, madam ștevie este depășită oricum, Să se apuce de alte sporturi, nu te supăra frate , Morișca, șotronul…..
9
3
Ce faci tu Simono tu te tot tzii de reclamatzii dai vina,ba pe americani ca au ceva cu tine ca eshti romanca ba pe cei care te-au judecat prima data pentru ca a durat prea mult pana au dat aia verdictul,acum te-ai luat si de canadieni ashtia si tu te ashteptzi sa tzi se reduca pedeapsa de 4 ani,mare toanta eshti mai fato,te invart avocatzi ashtia ai tai pe toate partzile cu tot felul de minciuni si tu ii crezi pe ecscroci aia unshi cu toate alifiile.
10
6
Simona, ia-o pe ma-ta si mai bagati o reclama la tigai!
14
5
Constantenii incep sa se trezeasca incet incet. Mai repede pana nu e prea tarziu si ne trezim in autonomie regionala makidoneasca
15
4
ce falci a facut
12
5
Drogaciunea tine coada sus, mai vrea cateva milioane sa mai ridice niste blocuri, ati ingropat Constanta in betoane scarnavii nesatule de ciobani, va incotopeniti intre voi veri si frati sa nu se piarda averea, huooo!!
15
6
Frumoasa? Este chiar extraordinar de nemaipomenit de superba!
5
6
Foarte frumoasa Simona. A mostenit trasaturile mamei.
4
16
sa.l roage pe nicolae sa.nu mai dea atentii la primarie pentru aut de constructii si o sa stanga 10 mil in cateva luni
19
1
"această contaminare nu ar fi putut explica cantitatea de medicament găsită în proba sa de urină din 29 august 2022" contrazice realitatea, vrea doar sa escrocheze Schinoussa Superfoods si totul e o problema de stors cat mai multi bani din toata povestea si nu de aflarea adevarului normal daca tribunalul are dreptate ar trebui sa piarda
16
5
Hai lasati ca nu va mai spalati. Daca recunostea macar isi asuma responsabilitatea. Dar unde nu e caracter nici pretentii nu sunt
24
6
De știe ea exact ce era contaminat,după părerea ei,adică de ce nu ar fi fost pâinea , sunca , ceapa , berea la pet,cerealele,branza,roșiile, fasolea sau vata pe băț. Și eu dacă mi pun în paharul cu vin un paracetamol pot spune că am preparat un cocktail. Dar la fel pot da vina pe producătorul de vin a doua zi că m a atacat cu medicamente ce mi au produs probleme,adică mahmureala. Și nu prea ține cu ce zice ea pentru că cei ce au controlat cantitatea zic cum că dacă era așa ,ea a halit roxadustat contaminat cu suplimente,nu invers.Du te bai fată la muncă, nu mai pierde vremea.N a ținut,n a ținut,asta e.
23
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510