REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
21.4° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

HALICHIDIS NU vrea să DEMISIONEZE, spune că e NEVINOVATĂ

HALICHIDIS NU vrea să DEMISIONEZE, spune că e NEVINOVATĂ

Replica API 2 octombrie 2021 | 17:00 8715

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Stela Halichidis, a precizat că înca este bulversată și că nu stie ce va face pe viitor. Deja umblă zvonul că în urma demiterii sale ea va ataca în instanță această decizie, însă, contactată telefonic de reporterii Replica de Constanța, Stela Halichidis a precizat că nu a fost încă demisă, că nu i s-a adus la cunoștință acest lucru și că nu a avut timp să se gândească dacă va ataca în instanță această decizie sau nu, pentru că încă este foarte bulversată.

Vă reamintim că vineri, 1 octombrie, un teribil incendiu a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, care s-a soldat cu 7 morți. Citește mai multeAICI.

Iată ce declara managerul Spitalului de Boli Infecțioase, după tragedie: ”Îmi e rău, mie mi-e rău, nu pot să dau declarații… Existau toate avizele legale, necesare dar s-a întâmplat un necaz. Ce să zicem… o să vedem de la ce. Îmi cer scuze, nu pot să dau declarații. Da… ce să auziți? Toate actele au fost în regulă, toate defecțiunile constatate s-au remediat. Nu există instalație de detecție. Nu era nimic în neregulă. Cadru tehnic PSI…dar mie imi e rău, ce vreți? Să mor aici? Cadru tehnic PSI s-a ocupat de acestea și au fost remediate. Era personal medical la ATI prezent. Nu pot să îmi dau cu presupusul, mai ales că nici nu gândesc limpede acum. Fiecare angajat era la locul lui, în locul unde trebuia să fie... Mi-a fost foarte frică de problema asta și am încercat să pun totul la punct tocmai ca să nu se întâmple asta. Stăteam liniștită că toate sunt în regulă dar iată că s-a întâmplat și îmi pare nespus de rău”.

Potrivit ultimelor informații, Stela Halichidis nu a vrut să își dea demisia, însă consiliul de administrație al Spitalului de Boli Infecțioase a votat pentru demitere, trei persoane votând pentru demitere, una împotrivă iar un membru s-a abținut. Luni, 4 octombrie, primarul Vergil Chițac urmează să dea curs propunerii CA iar Stela Halichidis va fi demisă.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plus Consiliu de administratie
0
0
Intai sa demisioneze chitac si dupaia asta
28
6
Multi natarai mai comenteaza.Fata este deosebita si profesional si uman,un caracter deosebit.Chitac este jigodia care nu face nimic pentru orasul acesta.
29
14
imputita!!!! mars la oi,nenorocito!!!!
18
16
ma uit la comenturile voastre si ma crucesc. ea de unde draq sa stie ca ia prizele foc ? cine e responsabil cu mentenanta ? chitac demisia nu tap ispasitor.
28
10
Sa si dea demisia incompetentii din consiliul de administratie si Chitac care nu au stiut sa sustina spitalul. SA LE FIE RUSINE!! Acest om implicat trup si suflet spitalului nu merita asa ceva.
41
7
O scoatem noi de par afara. Unde o gasim?
22
25
Cand l-a tratat pe caporalul Chitac a fost cel mai bun medic si manager de spital.!!! Acum nu mai este
41
7
a fost arestat pentru morti. Chitac e intangibil. Dumnezeu nu bate cu batzu. Mai vin si altele de sus.
22
3
vor catelusii de la penele
10
5
Unde e marele expert Bourceanu care se visa ministrul sanatatii daca castiga Orban ? Sau marele prefect ? O baga pe sarqca femeie la inaintare.. e vreo amamta care vrea postul cumva ? Ca asa faci marii pnl isti constanteni !
24
4
Dupa logica ta trebuie sa plece ministrul, primul ministru si presedintele
15
20
Cum adica, si chitacul nu pleaca?
43
3
adevaru e ca la salariu ala iti e greu sa te dezlipesti de scaun
32
19
Si unde mai lucrezi daca ti-ai dat foc la valiza. Incompetenta crasa cu efecte dezastruoase
19
17
tu trebuie sa pleci urgent nu o doctorita,niciodata nu vei ajunge la pregatirea ei profesionala si corectitudinea ei ,marsh de aici tu si consilierii tai de kkt gen omocea
42
16
Pt ce sa demisioneze? Sa demisioneze aia care permit ca scolile si spitalele sa functioneze fara autorizatie isu. Cate spitale au? Scoli? 2-3 in tot judetul. Inchidem toate spitalele si scolile sau damnbani ca sa remedieze? Sa-si dea demisia toti directorii? Vin altii si ce? 30 de ani nu s-a facut nimic.
53
10
Tupeu de makidoanca
37
34
Tupeista. Poate vrea si o prima.
33
30
Bravo ei! E tare femeia, are sange-n oua!
32
32
Pai daca nu stiti doamna atunci dativa dumneavoastra demisia din respect pt.familiile decedatilor si gata.
30
26
ai fost, sa mor daca te mint.
8
6

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118