REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Halle Berry, fără sutien pe covorul roșu! Ce bine arată la 57 de ani

Halle Berry, fără sutien pe covorul roșu! Ce bine arată la 57 de ani

A.F. 14 august 2024 | 00:00 304

Halle Berry (57 de ani) a întors toate privirile la premiera noului ei film „The Union ”, luni seară, în Los Angeles. Actrița arată fenomenal și și-a etalat silueta perfectă într-o rochie mulată și transparentă, de culoare neagră.

Halle Berry, fara sutien pe covorul rosu! Ce bine arata la 57 de aniHalle Berry, foto: GettyImages

Vedeta nu a purtat sutien la această ținută îndrăzneață. Fotoreporterii prezenți la eveniment au profitat de ocazie și au fotografiat-o pe superba actriță din toate unghiurile.

Halle Berry are doi copii

Rochia cu detalii din dantelă a fost asortată cu pantofi cu botul ascuțit. Părul scurt și l-a coafat în bucle lejere, iar drept accesorii a purtat o pereche de cercei rotunzi. Halle Berry, care se laudă cu o avere de 90 de milioane de dolari, are doi copii, Nahla Ariela (16 ani), cu fostul ei partener Gabriel Aubry, și Maceo-Robert (11 ani) cu fostul soț, Olivier Martinez.

Halle Berry, fara sutien pe covorul rosu! Ce bine arata la 57 de ani

Cum se menține în formă Halle Berry

Halle Berry nu pare să îmbătrânească. Ea arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Desigur, dieta și nutriția sunt cheia pentru menținerea sănătății optime. Berry a fost foarte deschisă cu privire la stilul ei de viață. Anterior, ea a mărturisit că urmează dieta ketogenică (sau keto), dar face și sport, având un antrenor personal. 

Halle Berry, fara sutien pe covorul rosu! Ce bine arata la 57 de ani

Halle Berry nu mănâncă micul dejun, dar se asigură că bea un pahar mare cu apă și lămâie, în fiecare dimineață. Nu sare peste cafea, însă! Apoi, timp de două ore se duce la sală. Ulterior, mănâncă prima ei masă a zilei - care este prânzul. Ea se asigură că mănâncă alimente bogate în nutrienți pentru a-și ajuta corpul să se recupereze după antrenament. De obicei, îi place să gătească friptură de pui cu multă verdeață lângă - cum ar fi spanacul sau kale, dar și două sau trei ouă fierte.

Pe parcursul zilei, Berry mănâncă fructe și legume atunci când are poftă de o gustare. Deloc surprinzător, având în vedere că dieta keto este bogată în grăsimi, Berry iubește să mănânce avocado. La cină, îi place să-și facă o supă, dar uneori își gătește și o tocăniță de miel - una dintre mâncărurile ei preferate, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne mai aratati toata papitoaicele si toate panaramile. Dale dracu da capitaliste c***e penale. Asta e america. Umbla in tatele goale si le lauda retardatii. Baaaa la nea nicu pa ele le batea militia la curi gol si pa astia care se uita la ele la tapile goale. La c***t cu voi si cu libertatea voastra. Comunismu e cel mai bun pt voi si la canal cu voi.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365