REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Halucinant! Ambulanță aflată în misiune, obligată să achite o taxă de acces în cimitir

Halucinant! Ambulanță aflată în misiune, obligată să achite o taxă de acces în cimitir

Mirela PASCAL 11 iulie 2024 | 21:47 1484

Pacientul, care se afla în autospecială, avea nevoie urgentă să ajungă la spital, însă paznicul cimitirului nu s-a lăsat deloc ușor. Incidentul a avut loc miercuri, la ora prânzului, când în Galați se înregistrau peste 35 de grade Celsius.

Halucinant! Ambulanta aflata in misiune, obligata sa achite o taxa de acces in cimitir

Echipajul de Ambulanță fusese solicitat să intervină în cazul unui bărbat de 59 de ani, căruia i se făcuse rău în timp ce participa la o înmormântare. A ajuns în câteva minute la solicitare, i-a acordat primul ajutor bărbatului și a decis că starea acestuia necesită transportul de urgență la spital.

În momentul în care Ambulanța a vrut să iasă din cimitir, paznicul a refuzat să ridice bariera. Motivul? Taxa de acces, în valoare de 6 lei, care nu fusese plătită.

După aproape 3 minute de discuții în contradictoriu, una dintre rudele bărbatului bolnav a decis să achite taxa, astfel că ambulanța a putut părăsi incinta, conform Digi24.ro.

Paznicul ar putea fi sancționat

Soția pacientului este de părere că întreaga situația a reprezentat doar o bătaie de jos.

Mai mult decât atât, medicii atrag atenția că, în astfel de cazuri, chiar și un minut contează pentru viața unui om. De asemenea, reprezentanții cimitirului din Galați se scuză și spun că ar fi fost vorba de exces de zel din partea paznicului. Acesta ar fi trebuit să facă o excepție și să ridice bariera, când a văzut că este vorba de o autospecială în misiune. Conducerea cimitirului a deschis o anchetă și, cel mai probabil, la finalul ei vor fi luate și măsuri împotriva paznicului.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este peste tot,paznicii,cu școala foarte putina și minte deloc,ajung sa se creadă directori.Idiotule,sa nu cumva sa ai nevoie de ambulanta,ca mori cu zile!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510