REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Halucinant! O profesoară de română, de la Colegiul Mihai Eminescu, a venit beată la școală

Halucinant! O profesoară de română, de la Colegiul Mihai Eminescu, a venit beată la școală

Mirela PASCAL 10 noiembrie 2023 | 16:56 9143

Dacă credeați că le-ați văzut și auzit pe toate, în învățământul constănțean, ei bine, v-ați înșelat! O profesoară de limba română, de la Colegiul Național Mihai Eminescu, a venit vineri, 10 noiembrie, beată la școală. Atât de beată, încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a căzut în fața unității de învățământ.

Halucinant! O profesoara de romana, de la Colegiul Mihai Eminescu, a venit beata la scoala

Profesoara abia se ținea pe picioare, iar atunci când a încercat să urce pe treptele de la intrarea profesorilor, s-a prăbușit. Profesoara a fost condusă în biroul directorului, a fost sunat soțul acesteia care a venit și a luat-o de la școală. Inspectorul școlar general, Sorin Mihai, cunoaște situația și spune că va face verificări, astfel încât să se asigure că unitatea de învățământ va lua măsurile legale care se impun.

Halucinant! O profesoara de romana, de la Colegiul Mihai Eminescu, a venit beata la scoalaCamelia Ciurescu

Nu este prima oară când vine în stare de ebrietate la școală

Potrivit șefului ISJ, nu este prima oară când profesoara vine beată la școală. Și la începutul anului trecut școlar profesoara și-a făcut apariția la ore sub aburii lui Bachus. Imediat după incident, și-a luat concediu, revenind la serviciu în august a.c. „Cunosc situația. Doamna profesor, care este de mulți ani în învățământ, cotată ca fiind un profesor foarte bun, a venit într-o stare specială. A fost condusă în biroul doamnei director, iar soțul acesteia a venit și a luat-o. Nu e prima oară când vine într-o stare specială. Și la începutul anului trecut, a venit într-o stare specială, apoi a intrat imediat în concediu... a revenit în august 2023. Vom face verificări, să ne asigurăm că unitatea de învățământ cu care doamna profesor are contract, să ia măsurile legale care se impun”, a spus Sorin Mihai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om profesionist, mentor. OM.
3
0
Alo GDPR poze fără acordul personal și nume pușcăria vă paște cine a scris și a publicat articolul
5
0
De afectiunile medicale ale dnei prof nu vb nimeni?cine a hotarat ca era beata?exista ceva testare autorizata?au hotarat niste patzachine din fata scolii ce fumeaza pe treptele scolii.halal lucratura...dar cine sapa groapa altuia cade in ea inainte.pacat ar fi sa nu apeleze la justitie dna prof sa vedem ce dovezi au.
7
0
Poate se mai pune la punct cu limba romana inspectoratul școlar general... De 16 ani se zice doamna profesoara și nu doamna profesor!!! Dar, de e profesor la cel mai renumit colegiu...vai de copii! Sa înțelegem ca postul lui Ciurescu este ravnit de cineva din isj care a mai fost in locul doamnei? Trebuie recompensata Menaef!
5
0
CE MASURI A LUAT SORYNEL CEL PLINGACIOS IMPOTRIVA LUI FALIBOGA???? DAR IMPOTRIVA CABRANCEI???? I-A DAT AFARA DIN INVATAMANT CUM SPUNE LEGEA???? NU! DOAR SUNT PRIETENII LUI! ACUM POATE NU MAI STERGETI COMENTARIILE@ INCEP SA CRED CE SE SPUNE CA VA PLATESTE sorynel ca are bani sotia!
9
0
Doamnelor si domnilor... din betie te trezesti dar din prostie... nu!
4
1
m****o, cu cat te a platit seful ISJ pt articol? Vrea sa faca loc pt un acolit si baga forja. Ar fi bine sa mergi sa ti predea doamna profesoara niste lectii de limba romana si gramatica pt ca ai nevoie.
8
0
Interesul atât de mare pentru defăimare, cu titlul de “Breaking News” în r*mânia a ajuns la un nivel inimaginabil. Într-un moment de vulnerabilitate omenească, fiecare om poate greși mai mult sau mai puțin, vreau să spun ca nu trebuie trecut peste, dar nici să se arunce cu noroi peste imaginea unui profesor eminent care din motive obiective sau subiective a ajuns în această postură nefavorabilă. O cunosc personal pe doamna profesor, am avut deosebita șansă și în același timp plăcerea să fac meditații la limba și literatura r*mână în decursul gimnaziului. Un bun profesor, un bun pedagog, care știa să-ți inspire pasiunea pentru literatura r*mână, cat și pentru cea universală, mereu venind cu informații inedite despre diverse subiecte de cultură generală, de fiecare dată fiind o plăcere să o asculți. Doamna, fiți tare, “loazele” vă susțin!
13
0
Cameluta mi a fost profesoara din 1993 pina in 1994 , era tinerica atunci si ii fugeau ochii dupa handralai desi fizicul nu o prea ajuta. Bunicica profesional desi faceau hormonii tumbe in ea si cam favoriza golanasii.
6
7
ESCULE, iar mănânci cu gura plină! N-ai muncă?
2
1
Dupa ce am citit cei care au postat inaintea mea,uni dintre ei cunoscando personal pe profesoara"asha declara ei"se pare ca zicala:" totzi meseriashi sunt betzivi"i se potriveshte si doamnei profesoare,defapt sunt multzi meseriashi care au un defect sau altul cum ar fi cwrvele,homosexuali,drogalai sau betzivi,asta se stie nu este nimic nou.
1
7
Nu mi se pare corect, nu se poate arunca cu noroi ....asa,pur si simplu,peste viata si cariera unui om !
18
1
Societate de rahat. În loc sa ajutam un om îl batjocorim. O profesoara deosebita ptr care am respect. La ce viata de rahat este azi în r*mânia este de înțeles sa mai existe și astfel de solutii care defapt aduc probleme dar nu vrem sa ajutam vrem sa I mai dam și noi un brânci poate ajunge la sinucidere sa avem o știre mai mare. Mi e sila de scarbosenia și răutatea generalizata
25
0
SA VA TRRAG LA CIOC LA TOTI PROFESORII FOMISTI DUPA CASH ! NISTE RABLE ALE SOCIETATII SA NU VA VAD , ZDRENTELOR
2
20
O dna profesoara doxa in comparatie cu multi alti profesori, sincer chiar eram sigur ca pana in clasa a 12-a o sa dobandesc macar o mica parte din cultura dumneaei, dar cred ca trebuie ajutata sa isi rezolve problemele !
30
1
o vrem noi, langa shoshoaika
1
8
O vecina si o doamna foarte buna care ne a ajutat cu tot ce a putut in viata asta si nu mai scrieto aberatii! Ca drept dovada toate comentariile sunt pozitive. Poate ca a gresit dar se poate intampla oricui..
32
1
cea mai tare profesoara in liceu pe care am avut-o , si cea mai tare meditatoare de lb romana , tot datorita ei am luat peste 9.50 la lb romana la bac si pe langa asta , era cea mai buna pers si in viata de zi cu zi , ajuta pe absolut toata lumea care avea nevoie .deci mai usor ca beata ca bauta ca nu ia-ti pus etilotest-ul la gura . Si daca ii era rau voi imediat ati dedus ca era bauta , nesimtitilor ...imi pare rau de dna profesoara pt linsajul asta , dar nu merita . foarte rari profesorii ca ea
32
0
O bagam pe liste
4
6
DA MAMA, SUNT BEATA
3
10
Dacă o persoană se clatină și cade, imediat este catalogată ca este beată. Poate doamna profesor era bolnavă și i se făcuse rău. Cum au constatat ceilalți ca era sub influența băuturilor alcoolice? A fost pusă sa sufle într-un aparat etilotest?
27
3
Una dintre cele mai profesioniste profesoare.
24
1
Se vede clar ca cineva a vrut sa scape de dna profesoara! Păcat, …roata se învârte!
23
2
O metafora superba pentru Romania educata, e geniala toba asta cu craci!
8
11
Doamne fereste…de ce a trebuit sa ajinga in halul asta… o Prof superprofesionista… mai usor cu linșajul… mai rar Prof ca ea!
32
3
nu este corect să o linșați in public, daca a gresit e treaba inspectoratului ce face
29
3
Toți părinți din Ro se dau atât de deștepți că sunt în stare se le ia locul profesorilor și învățătorilor în școlile din Ro.Ei influențează copii la rele sa se bata cu alți colegi din clasa,părinții dau dispoziții învățătorilor,profesorilor,directorilor de școală și chiar ministrului învățământului.
25
2
În loc sa comentezi zilnic aiurea, mai bine pune mana pe un abecedar.
17
3
Zemii ,Zmeolor ,care luati note de 3si 4 la titularizări si faceti rău la altii sa le luați locul prin mârsăvii nu vă e rusine sa jigniti oamenii ,după o vârstă de nu mai are omul voie sa se simtă rău ,să aibă ameteli că voi o catalogați ca beată ....
26
2
Rusine betivanca
4
34
Statul nu mai poate sa si tina promisiunea de a livra scoala gratuita cu de a sila pentru toti. Urmeaza sa le traga un sut in c u R la toti.
7
10
Ce rushine pentru o femeie sa bei pana nu potzi sa te tzii pe picioare,pentru o profesoara care a venit la shcoala cu atat mai mult,mai bine nu venea la shcoala decat sa vina beata,dar se vede treaba ca femeia era atat de beata ca nici nu judeca normal caci altfel nu venea la shcoala sa se faca de rasul colegilor si al elevilor.
8
32
O boschetara betiva. N-are ce cauta la catedra! Si lumea se plange de elevi... LOL
11
37
o profesionista desavarsita . .Am avut copiii la meditatii la ea acum mult timp , din punct de vedere profesional este AS , nu am ce sa-i reprosez.A invatat generatii intregi.
63
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510