REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
21.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Hamas ameninţă că va ucide ostatici în ripostă la raidurile israeliene

Hamas ameninţă că va ucide ostatici în ripostă la raidurile israeliene

A.F. 11 octombrie 2023 | 00:00 901

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a ameninţat luni seara că va ucide ostaticii israelieni în Gaza ca reacţie la raidurile israeliene asupra enclavei palestiniene, potrivit unui comunicat, relatează AFP.

Hamas ameninta ca va ucide ostatici in riposta la raidurile israeliene

"De fiecare dată când oamenii noştri vor fi luaţi ţină fără avertisment, aceasta va avea ca rezultat execuţia unuia dintre ostaticii civili", a indicat braţul armat al Hamas, Brigăzile Al-Qassam, într-un comunicat.

"Nicio negociere" nu este posibilă în acest moment cu Israelul atât timp cât continuă ostilităţile, a declarat, de asemenea, un responsabil al mişcării palestiniene Hamas, cu sediul la Doha.

"Operaţiunea militară continuă, iar rezistenţa, condusă de Brigăzile Al-Qassam, continuă să apere drepturile poporului nostru, aşa că în prezent nu este posibilă nicio negociere asupra problemei prizonierilor sau a altora" cu Israelul, a declarat Hossam Badran, membru al biroului politic al Hamas în capitala Qatarului.

Armata israeliană a ordonat luni asediul complet al Fâşiei Gaza controlate de mişcarea islamistă palestiniană, în a treia zi de război declanşat de ofensiva-surpriză şi fără precedent a Hamas.

Peste 1.200 de oameni au murit de ambele părţi de la începutul ostilităţilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daia i-a luat pe ostatici,sa se foloseasca de ei ca scut impotriva israelienilor,deci nimic deosebit.
2
1
omoara intai si pe urma tzipa ca lumea are ceva cu ei ! Pai ba baeti vreti razboi asumati-va ! Si luati si mwie cu mult kkt !
7
0
si in gingis han a minat in fata atacului sclavi capturati. fatetele razboiului nu se schimba. in urma raidurilor israeliene, citi nevinovati palestinieni au murit? de mila lor nu plingem? nu tin cu hamas, dar ai sa spunem lucrurilor pe nume, ce au facut unii si ce au facut altii.
0
3
Dobitoci... Totul este pentru pamant sterp si desertic?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699