REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Haos! Cozi uriaşe de TIR-uri pe Autostrada Soarelui, spre Port. Video

Haos! Cozi uriaşe de TIR-uri pe Autostrada Soarelui, spre Port. Video

Ana Maria LIPAN 17 martie 2023 | 00:00 2219

Zeci de TIR-uri pline cu cereale au blocat intrarea în Danele din Portul Constanța. Autocamioanele formau o coadă care se desfășura pe o distanță de ordinul kilometrilor, stând în așteptare ore întregi, până să ajungă la destinație.

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada Soarelui, spre Port. Video
Tone de mărfuri generale sunt transportate anual către Portul Constanța, principala categorie a acestor bunuri fiind cea a cerealelor. În anul 2022 a fost atins un record, înregistrându-se cel mai mare trafic de mărfuri de la înființarea acestuia. Majorarea numărului și a cantităților transportate a fost puternic influențată și de situația geo-politică, ce a fost cauzată de agresiunea Rusiei către Ucraina, țară cunoscută ca fiind unul dintre principalii furnizori de cereale din Europa.

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada Soarelui, spre Port. Video

Deși aceste statistici sunt îmbucurătoare, ilustrând evoluția pe care comerțul și exporturile din România au înregistrat-o, ele scot la iveală o problemă, ce ține de domeniul infrastructurii, cu care Portul Constanța se confruntă. Accesul către Port este deseori îngreunat, în cazul unor transporturi mari, creându-se astfel un șir ce pare interminabil.

Haos! Cozi uriase de TIR-uri pe Autostrada Soarelui, spre Port. Video

În după amiaza zilei de joi, 16 martie a.c., zeci de TIR-uri, care transportau cereale, au așteptat pe Autostrada A2, timp de ore întregi, să ajungă la Danele din Port. Cozile s-au desfășurat pe o distanță de ordinul kilometrilor, șoferii rămânând blocați în așteptare, înaintând cu greu către destinația finală, unde mărfurile urmau să fie descărcate.  

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Începând de mâine voi învață ucraineana. Voi ajuta bravul popor vecin cu tot ce are nevoie. Sunt niște oameni minunați, nu au nici o vina în acest conflict. Săracii de ei, de abia își duc traiul de zi cu zi.
0
0
M-am saturat de milogii astia si de prostia si slugarnicia romanilor!
1
1
Sunt peste tot in port numai ucrainieni ,cum ii gonim înapoi ??? Slava Rusia ,mwweee Ucraina
3
1
NU au vandut cand trebuia si acum se grabesc sa scape de el ca nu a crescut pretul cum visau...
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510