REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Haos general! TIR-urile ucrainene au blocat accesul în parcarea Oil Terminal! Video

Haos general! TIR-urile ucrainene au blocat accesul în parcarea Oil Terminal! Video

Virgil STOIAN 20 aprilie 2023 | 13:39 4961

Cozi kilometrice formate la ieșirea din Constanța, înspre Mangalia. Mai exact, mai multe TIR-uri din Ucraina au venit să încarce marfă de la Oil Terminal cu toate că unele nu au actele gata sau pentru unele dintre ele nici nu a fost încă adusă marfa. Situația este una destul de gravă, circulația fiind blocată pentru ore bune din cauza încăpățânării sau a excesului de zel a șoferilor ucraineni. Mai mult decât atât, este blocat și accesul către Auchan.  Potrivit declarațiilor directorului Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, se știe această situație însă nu există locuri de parcare pentru toate aceste tiruri.

Haos general! TIR-urile ucrainene au blocat accesul in parcarea Oil Terminal! Video

Cei care sunt pe afară sunt cei care nu au documente pentru marfă, nu au ordine de încărcare și așa mai departe. Dacă nu au documentele, marfa confirmată, că se poate elibera marfa, că sunt făcute documentele vamale, nu pot intra la încărcare. Unii sunt veniți să încarce o marfă care nici nu a ajuns de pe vapor la Oil Terminal. Din păcate, conducătorii auto sunt ucraineni, care nu vorbesc nici o altă limbă străină, și nu avem cum să ne înțelegem cu ei.

Haos general! TIR-urile ucrainene au blocat accesul in parcarea Oil Terminal! Video

Îmi pare rău pentru deranjul din zona respectivă, dar nu am ce să le fac. Este din cauza beneficiarilor la care trebuie să ajungă marfa trimit cisterne haotic spre Constanța neavând documentele făcute. Noi în ultimele luni am făcut 2 parcări foarte mari, una de 5 mii mp2. Ce avem, cei care au documente și care așteptă să se pună sigilii pe autocisterne, documentele vamale care trebuie făcute. Noi le avem pe toate, este totul în ordine. Cei care vin fără documente, vin ei că o să trebuiască să încarce la un moment dat, cu aceia nu am ce să fac, nu am cum să îi parchez pe undeva.” a declarat Sorin Ciutureanu, pentru Replica de Constanța.

Haos general! TIR-urile ucrainene au blocat accesul in parcarea Oil Terminal! Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deacord cu tine cu mentiunea ca politia Romana nu este politia lui Bode ci aici este vorba despre militia comunista si urmasi ei pentru ca indiferent de partidul care a venit la putere doar ministrul s-a schimbat in rest nimeni nu a intrat in familia politistilor care functioneaza ca un sistem inchis unde suntem noi si-ai nostri,acelasi lucru este si in armata si securitate unde odata cu trecerea anilor angajati acestor institutii ale statului au primit tot mai multe drepturi culmea pe fondul unei calitati tot mai slabe a astora daca vorbim de profesionism,aici a contribuit foarte mult si faptul ca dupa 20 de ani de munca adica tocmai cand ai capatat o experienta in munca de politist,jandarm,militar sau securist tu iesi la pensie pentru ca P.S.Disti sustinuti si de parlamentari altor partide ti-au facut cadou legea asta.
1
0
Problema e simpla.Nu mai vindeti la ukrainieni. Tot saraci o sa fim si fara ei....macar nu mai facem afaceri cu unii care au in administrare teritorii romanesti furate...
5
1
OILMAN, cand ai frecat menta si ai luat bani multi pe degeaba era bine, nu? Sau atunci trebuia sa iti scada salariul? V-ati invatat sa nu munciti si sa primiti... A venit ceva de munca si ati dat de greu. Sarmanii de voi!
1
1
la oil , xhimpex e firma particulara , toti angajatii e rude ,frati cumnati nasi..numai cumetrii, alti oameni nu are voie sa se angajeze k se da la greu peskes..la angajare si zece mii de gologani, ufff ,upp
1
1
trebuie chemat DAN ANDRONE DE ACASA SAI ORGANIZEZE CEL MAI MARE FOMIST DIN TOTII SEFII SE COMPORTA EXACT CA PE MOSIA LUI TASUU ,UN FLAMIND AVID DE FOAMEE DE BANII INCARCA DUPA BUNUL PLAC CISTERNELE SI IA SPAGILE CELE MAI MARIIi.
5
1
Intreb din nou.In tara asta de c***t exista politia cacatului de bode cu masini bmw si cu falnicii politisti care nu au minte nici cat o gaina?
17
0
Poliția ar trebui să pună fiole la ieșire Ucraineni moldoveni și unii r*mânași de la tiruri care incarca la oil au fost văzuți în market la Auchan cu sticle de vodki și bere la cutie pe lângă alimentele care le cumpără
11
1
ziarul rusilor
5
9
Nu e zi fara o stire negativa despre ucraineni. Ei sunt vinovatii de serviciu ca totul merge p***t in Constanta, nici vorba despre incompetenta autoritatilor. Sunt orase bombardate inUcraina care arata mai bine decat Constanta...
14
10
Nea Ciutureanu sa ne maresti salariile si primele ca de cand cu aglomeratia asta de ucrainieni am inceput sa muncim .Si daca muncim meritam mai multi bani
7
3
Slava BrAtislava ukraina love =))
4
9
bravo o lu ciuture lu, parca zicea k isi da demisia de onoare, sau mai are lovele de dat la p n, l..ufff
8
2
Ucrainenii vorbesc rusa iar cei mai multi dintre angajați au 11 sau 8 ani de limba rusă la scoala.
8
4
sa amenajeze societatea oil terminal locuri de parcare ca are teren berechet ! e in interesul societatii oilterminal sa isi trateze clientii adecvat si organizat. amenajeaza o parcare pentru 100 de tiruri ca are teren zeci de hectare pe care le tine cu buruieni pe ele !!!
18
1
Pai este si normal ca s-a blocat circulatia daca politisti de la rutiera dorm pe bani statului,daca ati stiut ca vin atatea tiruri pentru combustibil dece nu ati iesit in locurile unde se putea produce ambuteiaje dastea mai politistilor,sau poate nu stiati caci si lucrul asta este ceva normal la voi,sa fiti luati pe nepregatite,cum ii prindea cate o iarna pe primari si pe aia de la drumuri"pentru ca sau mai vazut cazuri",dar la colectat taxa de drum nu ii prinde nepregatiti nici un anotimp din an.
23
1
Papagalii de la conducerea Rromaniccai de zeci de ani se vad acum mai bine! Pupindosismul iese în fata!
16
0
de ucraineni si rusi!
29
4
Sunt opriti sau blocheaza cumva drumuri publice? Vreo amenda de circulatie, ceva?
32
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016