REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
17.5° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Haos în centrul Londrei, după ce un pedofil a aruncat în aer un camion BBC

Haos în centrul Londrei, după ce un pedofil a aruncat în aer un camion BBC

Mirela PASCAL 2 septembrie 2024 | 09:33 618

O triplă explozie urmată de un incendiu în apropierea O2 Arena din centrul Londrei a semănat panică în rândul locuitorilor, care au crezut că a explodat o bombă. Suflul a fost cauzat de un pedofil condamnat care a aruncat în aer un camion BBC într-o cascadorie deformată - în timp ce filma dezbrăcat pe malul Tamisei.

Haos in centrul Londrei, dupa ce un pedofil a aruncat in aer un camion BBC

O explozie planificată pe un platou de filmare de lângă O2 Arena, care a scăpat de sub control și a lăsat localnicii îngroziți, a fost organizată de un pedofil condamnat - care a fost filmat dezbrăcat ca parte a cascadoriei. Agresorul sexual Jacky Jhaj a stat dezbrăcat în timp ce o explozie terifiantă a fost declanșată cu ajutorul prafului de pușcă și al unui cordon de detonare, care a aruncat acoperișul unei dube de poliție la 15 metri în aer pe un platou în aer liber din Silvertown, Newham, potrivit Daily Mail.

Jhaj, care a fost închis pentru patru ani în 2016 pentru că a întreținut relații sexuale cu două fete de 15 ani, filma o scenă complet dezbrăcat pentru o producție denumită „Project Dover”, potrivit unor surse. Bărbatul în vârstă de 38 de ani stătea la o mașină de scris, înconjurat de sute de ziare pe podea, înainte de a arunca în aer o mașină de poliție, o dubă a poliției și un camion marca BBC World News, care au explodat într-un incendiu uriaș.Filmările trebuiau să aibă loc inițial pe 24 august, Jhaj purtând o „mască grotescă de răufăcător”. Dar efectele speciale și echipa de filmare s-au retras atunci când Jhaj și-a scos masca protetică și unul dintre actori a recunoscut cine era. Până în acel moment, el folosise numele Toby. Jhaj ar fi oferit stimulente în bani pentru ca oamenii să continue, inclusiv inginerilor cărora le-a oferit 5.000 de lire sterline în loc de onorariul lor obișnuit de 750 de lire sterline.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166