REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Haos în zona Casei de Cultură! Șoferi blocați în intersecție și semafoare nefuncționale

Haos în zona Casei de Cultură! Șoferi blocați în intersecție și semafoare nefuncționale

Mirela PASCAL 21 decembrie 2023 | 10:22 3085

Nervi întinși la maxim, în traficul din Constanța! În zona Casei de Cultură s-a creat un haos, mașinile și autobuzele au rămas blocate în intersecție, iar semafoarele sunt nefuncționale.

Haos in zona Casei de Cultura! soferi blocati in intersectie si semafoare nefunctionale

Precizăm că primăria a anunțat că joi, 21 decembrie, se va turna covor asfaltic la intrarea pe strada București, motiv pentru care începând cu ora 10:00 se va restricționa accesul pe această stradă din și dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918.Lucrările vor continua pe străzile adiacente bulevardului 1 Decembrie 1918.

Haos in zona Casei de Cultura! soferi blocati in intersectie si semafoare nefunctionale

Vor fi instituite restricții de trafic rutier pe aleile de acces către Heka, Lidl și Kaufland.Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia.

Haos in zona Casei de Cultura! soferi blocati in intersectie si semafoare nefunctionale

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hira iesi la dirijat ca tu ai venit cu ideiile astea ! Iesi în lume și explicane ce haos ați produs în orașul asta mizerabil
0
0
SIngura mobilitate îmbunătățită est mersul pe jos. Este mai rapid secat orice altceva.
3
2
Cezara sa o foout pe ma tta
5
0
Sa astepte , politia da doar amenzi sa vina banu la buget.
4
0
Bravo Cezara FEBLETEA MEA! Tie tias da PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA!! K SURDUN TOBE TEAS VACCINA IN PASARYKA GOALA!!
1
1
Dar, hai sa facem si noi ceva... Adunci cand trebuie sa luam copilul de la scoala sau gradinita,si nu sunt mai mult de 10-15 min de mers pe jos...SA LASAM MASINA IN PARCARE ! Copiii astia vor deveni niste inadaptati, luatii de mana,socializati cu ei pana la scoala !!! Cand sunteti la volan nu vor auzi decat...'' boul asta mi-a taiat fatza,fie ea a draqu de vaca, f**u-l in gura pe Chitac, etc..''
19
5
Nu este doar vina lui Chitzac pentru cum arata Constanza astazi ci a tuturor primarilor de dupa 1990,nimeni nu a facut nimic pentru infrastructura orashului totzi au spus"sa faca ala care o veni dupa mine"si a inceaput Chitzac o lucrare dupa alta ca un dement inloc sa termine o lucrare dupa care sa inceapa alta cum era normal;in privintza blocari circulatziei vedem inca odata ca politzisti toaca bani aiurea,nu doar in cazul asta dar si in altele cand ar trebui sa fie prezenzi maxim o zi pe saptamana intrun an pentru fluidizarea circulatziei ei sunt ocupatzi cu invartelile lor,nu zice nimeni sa nu facetzi cate un mic ciubuc dar intai munca dupa aia spaga,la voi insa este invers intai spaga si daca ramane timp de munca mai muncitzi in scarba asha de parca atzi fi platitzi cu minim pe economie si atzi iesi la pensie la 65 de ani.
16
11
Politia locala ce face? Pazeste locurile pentru persoane cu handicap ca sa ridice masini. Parcangii
23
2
Aveț âncredere
4
4
Sa ma ...pe aurul vostru .Numai retardati sunteti acolo.
16
11
Cum le zicea la gardienii publici...? Aia de tb sa fie in slujba cetateanului? Aaa politia locala, dansii nu stiau ca se opresc semafoarele sa dea putin din manute pt aia 7000 lei plus prime? Un gunoi de oras, asta a devenit.
30
7
Nici un primar, niic o administratie nu a aratat atata dispret fata de viata cetatenilor ca amiralul de carton Chitac. Pentu Chitac nu conteaza timpul cetatenilor, nu conteaza confortul lor, nu conteaza linistea lor. Chirtac nu da doi bani pe Constanta. O tot da inainte cu asa zisa mobilitate urbana, risipa de bani facuta de Chitac prin care efectiv a sufocat traficul in Constanta.
40
7
ce a-ti votat, asta aveti!
27
5
A văzut cineva vreodată decand se fac lucrari innoras politia locala sa dirijeze,să participe la deblocarea traficului ,prin legea 155/2010 de funcționare a politiei locale? Asta tine de administrație din păcate. Episoadele se vor repeta ca doar nu său terminat proiectele în oraș...
26
6
mai e putin si va dam jos pe toti, votam aur ca neam saturat de voi toti
25
26

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510