REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Haos la Constanța! Urne din carton și saci cu voturi sigilați cu... arici

Haos la Constanța! Urne din carton și saci cu voturi sigilați cu... arici

Virgil STOIAN 9 iunie 2024 | 00:00 2359

Situație regretabilă la Constanța. După ce situația cu lipsa urnelor s-a rezolvat prin aducerea unora din... carton, se pare că nici sacii cu voturi nu au fost în regulă. Mai exact, 400 de saci cu buletine de vot nu au fost sigilitate, fiind asigurate doar cu arici.

Haos la Constanta! Urne din carton si saci cu voturi sigilati cu... arici

Ce spune IPJ

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la 400 de saci cu buletine de vot ce ar fi fost desigilați, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: În cauză Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a dispus efectuarea de verificări de urgență, pentru stabilirea situației de fapt.” au transmis reprezentanții IPJ.

Haos la Constanta! Urne din carton si saci cu voturi sigilati cu... arici

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va faceti probleme ,se stie cine castiga!asa a fost, asa este, asa va fi nu numai in constanta ci peste tot, cand sunt multi candidati , cand e diferenta mica intre ei e posibil orice si votul nu e sigur!
0
2
deja se stie ...sus cine castiga!
0
2
Doar vorbim de orasul in care se fura cel mai tare ,care-i mirarea
4
0
Manevra lu Chitac.SIGUR ne va scuti pt următori 4ani.Va merge la Euforie sa pape pensia banana.Poate trai din pensie lejer nu ca acum si pensie si salariu.
6
2
Fără mwiuseristi în funcții publice!
4
3
Slugile de la fițuica r*****a, pupincuriști in frunte cu mireluș xxxxlll
4
2
Urnele de carton nu sunt conforme cu legea.
8
0
Se apropie votarea in Republica bananieră fură cine poate banul le rezolvă pe toate Hai la vot blat de tort totul se aranjează ciolanul e pe ban dictează
7
0
nu e nimeni desemnat sa verifice si sa pazesca sacii aia ? ce e aia "Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public" ? politia asteapta sa apara informatii in spatiul public, pe retele ? bec si primaria care organizeaza ce spun ? o scapare minora nu ?
17
0
A inceput debandata si o sa apara suprize suprize
17
1
Dormiți liniștiți statul veghează pentru bunăstarea. .....? Și mâine să vă odihniți că luni va duceți la muncă și lasă că o să voteze mach1don1 care conduc orașul, în locul vostru
15
2
acesti p******i de la prefect ,primar hutuca , etc atat i-a dus capul pentru a incerca sa fraudeze alegerile, nu aveau bani de la borduri, panselute, de la orasul facut praf si pulbere atati ani???? Suplimentari si tradatori ai intereselor celor ce i-au votat acum 4 ani. AFARA de la gestionarea banului public pentru interesele voastre.
17
3
Amiral de carton, urne de carton, oras de carton...sondaje masluite, disperare...Constanta condamnata
27
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515