REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.8° Constanța Sâm., 31 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6838
26.8° Constanța Sâmbătă, 31 August 2024 Anul XX Nr. 6838
 

Haos la ieșire din Constanța! Șoferii circulă pe contrasens din cauza inundației. Video

Haos la ieșire din Constanța! Șoferii circulă pe contrasens din cauza inundației. Video

Andreea VLAICU 31 august 2024 | 11:52 3176

Din cauza inundației, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian, traficul rutier este afectat semnificativ. În sensul giratoriu din zonă, șoferii sunt nevoiți să circule pe contrasens deoarece o mare parte din carosabil este acoperită de apă.

Haos la iesire din Constanta! soferii circula pe contrasens din cauza inundatiei. Videoinundație la ieșire din Constanța

Din cauza ploilor abundente, ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian este grav afectată de inundații, provocând perturbări majore în trafic. În sensul giratoriu de la ieșirea din oraș, apa acumulată a ajuns la un nivel care face imposibilă circulația pe benzile obișnuite. Ca urmare, șoferii sunt nevoiți să circule pe contrasens pentru a evita zonele inundate.

Haos la iesire din Constanta! soferii circula pe contrasens din cauza inundatiei. Videoșoferii circulă pe contrasens

Autoritățile au intervenit în zonă pentru a semnaliza rutele deviate și pentru a dirija traficul, dar condițiile rămân dificile, iar fluxul de vehicule este încetinit semnificativ.

Codul portocaliu de vreme rea, prelungit

Reamintim faptul că a fost prelungit codul portocaliu de fenomene periculoase pentru zona litorală a județului Constanța, valabil de sâmbătă, 31 august a.c., ora 10.00 până duminică, 1 septembrie a.c., ora 10.00. Vor fi averse torențiale și descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25...30 l/mp și izolat de peste 40...50 l/mp.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai Ceaushescule principala cauza nu este incompetentza politicienilor caci daca era asha ashtia de azi aveau o scuza,cauza este furtul generalizat din banul public si asta nu este inventzia lui Chitzac,el a preluat din mers o mashina de facut bani pentru el si-ai lui care majoritatea din primarie sunt foshti de-ai lui Fagadau poate chiar de pe timpul lui Radu Mazare,dece nu se fura atat de mult si pe timpul lui nea Nicu se shtie,erau bagatzi la subminarea economiei natzionale,li se confisca tot ce aveau si erau muncitzi pana mureau la canal,la taiat stuf in delta sau pe alte shantiere ale Republici Socialiste Romania.
6
0
Si ia kalu
2
0
La muncă cu voi, fraierilor, nu mai stați pe net. La muncă, să plătiți taxe și impozite de 3 ori mai mari. Nu pentru asta ați votat? Pr0știlor ce sunteți. La muncă cu voi.
4
1
Politicieni incompetenti, pe vremea lu pingelica nu exista asa ceva, astia acum sunt mult mai prooosti
7
2
uite de-asta va majorez taxa de parcare de trei ori. Asa sa ne ajute Dumnezeu, nu uitati sa votati Nicu Ciuca presedinte !
10
3
Băi săracilor, de unde să aibă primăria bani să reabiliteze orașul? Nu are. Așa că marș cu voi la muncă, să plătiți la anul taxe și impozite de 3 ori mai mari. Aveți încredere.
10
8
Orașul arată foarte bine, străzile arată foarte bine, transportul în comun circulă foarte bine. Mulțumim primarului Wergil Chițac și pr0știlor care l-au votat.
12
4
Mulțumiri partidului penele și primarului VC pentru amenajarea și circulația din orașul CT Banii sau măturat ploaia ia spălat primăria a falimentat La împrumuturi înainte fraierii taxați că înghite
15
4
Jeepane nu mai circulați cu toate tigaiile...
3
7

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365