REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Haos și nebunie în parcarea de la Poarta 1, de Bobotează! Video

Haos și nebunie în parcarea de la Poarta 1, de Bobotează! Video

Victor ROTARU 7 ianuarie 2023 | 00:00 1379

Ca în fiecare an, de Bobotează, Portul Tomis se transformă în spațiul unui mic festival, animat de Înaltpreasfinția Sa, Teodosie. Față de alți ani, în care arhiereul se urca pe cisterne, anul acesta Înaltpreasfinția Sa a fost ceva mai potolit. Și, ca în fiecare an, nu doar străzile au fost pline de oameni, ci și parcarea de la Poarta 1.

Sărbătoarea Botezului Domnului nostru Iisus Hristos adună mii de oameni în Portul Tomis, acolo unde Înaltpreasfinția Sa Teodosie mută procesiunea după slujba organizată la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Zona devine inaccesibilă, și ca în fiecare an, locurile de parcare de la Poarta 1 au fost neîncăpătoare.

Și în acest an, parcările au fost pline. Astfel, cei care nu au mai găsit locuri de parcare, au tras pe marginea drumului, în zone unde să nu blocheze circulația rutieră, chiar dacă se aflau la minute bune de locul în care avea loc procesiunea. Și locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități au fost ocupate, cu toate că cei care au parcat nu aveau avizul necesar. După terminarea slujbei, haosul din parcări s-a mutat în trafic, acolo unde sutele de enoriași au uitat că vin de la biserică și, pierzându-și răbdarea, au început să înjure precum birjarii.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum e posibil ca Statul sa plateasca din taxe si impozite Pensii Hotesti de 30000 de ron pe luna pe viata. Asta da furt cu legea in mana. Sa fiti blestemati
1
0
Mai dar porniti sunteti cu haosul si aglomeratia de la poarta 1 La Neversea a fost dezastru la poarta 1 dar nu ati scris nimic... Nu va place deloc de Boboteaza...ziaristii lui peste...
9
0
la poarta 1 nu mai e parcare. sunt indicatoare rutiere la intrare cu ACCESUL INTERZIS. habar n-aveti ce scrieti!
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436