REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Harvey Weinstein, spitalizat din nou cu COVID-19 şi pentru alte probleme de sănătate

Harvey Weinstein, spitalizat din nou cu COVID-19 şi pentru alte probleme de sănătate

A.F. 27 iulie 2024 | 00:00 233

Harvey Weinstein, un cunoscut producător de film de la Hollywood, care execută în prezent o pedeapsă de 23 de ani de închisoare, a fost transferat joi la un spital din New York din cauza mai multor probleme de sănătate, inclusiv COVID-19, au anunţat reprezentanţii acestuia într-un comunicat, relatează Reuters.

Harvey Weinstein, spitalizat din nou cu COVID-19 si pentru alte probleme de sanatateHarvey Weinstein

Potrivit Administraţiei penitenciarelor din New York City, Harvey Weinstein, în vârstă de 72 de ani, se află la secţia pentru deţinuţi a spitalului Bellevue.

Fostul producător de film, condamnat pentru viol în New York şi California, suferă de diabet, hipertensiune arterială, stenoză spinală, acumulare de lichid la plămâni şi inimă, iar recent a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a contractat o dublă pneumonie, precizează comunicatul dat publicităţii de agentul său de presă Juda Engelmayer, care îl citează pe Craig Rothfeld, reprezentantul autorizat al lui Weinstein şi consultant al penitenciarului.

Juraţii unui tribunal din Manhattan l-au găsit vinovat de viol în februarie 2020, dar Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea în aprilie, ajungând la concluzia că Harvey Weinstein nu a avut parte de un proces corect după ce un judecător a permis în mod necorespunzător depoziţii ale unor reclamante care nu aveau legătură cu acel proces, întrucât mogulul nu era pus formal sub acuzare pentru agresiuni comise asupra acelor persoane.

Harvey Weinstein, care a fost spitalizat la Bellevue de mai multe ori, a negat acuzaţiile şi a negat că ar fi întreţinut vreodată relaţii sexuale neconsimţite.

El ar putea fi rejudecat pentru viol în Manhattan în luna septembrie. Avocaţii lui Weinstein au spus că doresc ca procesul să înceapă cât de curând posibil.

Procurorii districtuali din Manhattan au spus că intenţionează să îl pună sub acuzare pe Harvey Weinstein pentru ''agresiuni sexuale suplimentare comise cu violenţă'' după ce mai multe femei au fost de acord să depună mărturie.

Condamnarea lui Harvey Weinstein a reprezentat un element-cheie al mişcării #MeToo, în cadrul căreia numeroase femei au acuzat sute de bărbaţi din industria de divertisment, media, politică şi alte domenii de comportamente sexuale nepotrivite.

Juraţii din New York l-au găsit vinovat pe cofondatorul studioului de film Miramax de agresiuni asupra fostei asistente de producţie Miriam Haley în 2006 şi de viol asupra actriţei aspirante Jessica Mann în 2013. Fostul mogul hollywoodian a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

Harvey Weinstein a primit o altă condamnare, de 16 ani de închisoare, într-un proces separat de viol în California, citează Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coardele nu si-au primit filmele din capul lor si pozeaza virginal. Maxim tepar, nu violator.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365