REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
32.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Holcim a investit peste 15 milioane de euro în tehnologie de ultimă generație la fabrica de BCA din Adjud

Holcim a investit peste 15 milioane de euro în tehnologie de ultimă generație la fabrica de BCA din Adjud

Ana Maria LIPAN 17 noiembrie 2023 | 00:00 259

Holcim România, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România, a investit peste 15 mil. euro în tehnologie de ultimă generație pentru creșterea cu circa 45% a capacității de producție a fabricii de BCA (beton celular autoclavizat) de la Adjud, județul Vrancea.

Holcim a investit peste 15 milioane de euro in tehnologie de ultima generatie la fabrica de BCA din Adjudfoto cu rol ilustrativ

Cu noua linie de fabricație, BCA-ul produs în fabrica de la Adjud beneficiază de un standard de calitate înalt, reflectat în performanța și beneficiile acestuia. Noua tehnologie de tăiere,  furnizată de Aircrete Europe, asigură o precizie dimensională sporită și un finisaj mai bun al suprafețelor și muchiilor.

„Investiția a presupus automatizarea proceselor și extinderea capacității de producție a fabricii, pe care ne-am dorit să le realizăm pentru armonizarea operațiunilor la nivelul standardelor Holcim, dar și pentru a aduce clienților noștri cele mai performante produse. Odată cu investiția a fost înlocuită complet linia de producție anterioară, veche de aproape 50 de ani”, spune Bogdan Dobre, CEO Holcim România și Market Head Moldova.

Tot în acest an Holcim România a mai finalizat două investiții majore, una de creștere a capacității de producție la fabrica de ciment din Câmpulung și una pentru deschiderea unei noi stații de agregate de tip greenfield, în localitatea Neudorf, județul Arad.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, cinci stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor – prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate). Compania are 2.000 de angajați în România, precizează economica.net. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712